{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Oceanien

surfing-board-water-cover
general-surfer-girl-beach-board

Magisk surfing i Oceanien

En av de bästa platserna i världen för surfing är just i Oceanien, och rättare sagt Australien. Här hittar du enormt många surfspots och i synnerhet längs den legendariska östkusten. Att surfa i Oceanien funkar för alla, oavsett tidigare erfarenhet. Du kommer få en fet upplevelse både som nybörjare och som rutinerade. Läs mer om våra riktigt nice surfcamps i Oceanien nedan och kicka igång den där wanderlusten.

Snacka surfing i Oceanien med oss!

Var kan du surfa i Oceanien?

Många drömmer om att surfa på legendariska Bondi Beach i Australien, men bli inte blind. Det finns så många andra drömmiga surfdestinationer så se till att inte missa dessa mer ovanliga och vackra platserna för surfing. Genom oss hittar du de festaste lägena för surfing i just Australien.

Suger på att surfa i Oceanien?

Läs mer om de olika surfdestinationerna på den här sidan, eller snacka med oss om du har frågor om kombinera resa med några dagars surfing, samt för andra tips och råd. Våra reserådgivningar är helt gratis och vi älskar att ge våra bästa insidertips, så hör av dig!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Oceanien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...