{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Australien

surfare i solnedgången på goldcost i australien
en surfbräda vid ett surfcamp i australien

Surfa i Australien - legendariska surfspots

Det kommer väl inte riktigt som en chock när vi säger att Australien har några av världen bästa surfspots? Om du drömmer om att vara omgiven av surf dudes och dudettes längs kilometerlångs stränder är det här din plats i världen. Oavsett om du är nybörjare eller redan hunnit putsa upp dina surftalanger hittar du här surfinstruktörer som kan lära dig än mer.

Var kan du surfa i Australien?

Om du drar ut på en roadtrip i Australien kommer du till 100% sannolikhet möta mängder av surfbrädor längs med vägen. En pärla är Noosa på Australiens egna Sunshine Coast, stränderna i denna mysiga lilla stad är otroligt vackra och bjuder oftast på långa fina vågor. Vill du ha lite mer upptempo runtom dig kanske guldkustens Surfers Paradise eller hippa Bondi Beach utanför Sydney faller bättre i smaken. En annan fantastisk plats är härliga Byron Bay - här finns både grymma vågor och fina stränder.

Surfcamps i Australien

Utbudet av grymma plaster för surfing i Australien är så gott som obegränsat. Genom oss kan du dra iväg till surfcamps i exempelvis Sydney, Brisbane och Byron Bay. Här möter du andra taggade backpackers och resenärer som brinner för en enda sak – att fånga magiska vågor och att leva det ljuva livet. Stämningen är med andra ord på topp och galet avslappnad på alla våra surfcamps i Australien.

Vad kostar det?

Australien är nästan en synonym för surfing. Vi samarbetar med några av de bästa surfcampen i Australien för att erbjuda dig de bästa kurser och vågor som finns tillgängliga. Surfingen i Australien sker det mestadels längs Australiens östkust och det är lätt att kombinera surfing med andra aktiviteter, eller att göra det som en del av en roadtrip. Snacka med oss så tar vi fram ett reseförslag helt baserat på din budget.

Få ett prisförslag

Varför surfa i Australien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor & blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...