{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
en kille som surfar i sydney i skymning
Surfing i Sydney med KILROY

Surfing i Sydney - Bondi Beach & mycket mer!

Surfing i Sydney bjuder på exakt den där surfupplevelsen som vi alla drömmer om. Kilometerlånga stränder, feta breaks och härlig australiensiska surfkultur. I Sydney får du den bästa kombinationen av storstad och strandhäng som du kan tänka dig. Lite utanför staden hittar du vårt surfcamp och här kan du putsa på dina surfskills, på nybörjanivå eller mer avancerad nivå.

Taggad på surfing i Sydney? Snacka med oss!

Surfresor & surfcamps i Sydney

Genom oss kan du dra iväg på en resa helt dedikerad till surfing, eller endast spendera en eller ett par dagar på ett av våra surfcamps i Sydney. Spana in de olika varianterna nedan och snacka med oss för att höra mer om vilka möjligheter du har till att surfa i Sydney och i Australien.

Bästa stränderna för surfing i Sydney

Det finns flera bra stränder och breaks för surfing i Sydney, rättare sagt uppemot 70 stycken, men några av favoriterna är:

  • Bondi Beach (endast 20 minuter från centrala Sydney)
  • Cronulla Beach (södra Sydney)
  • Curl Curl Beach (norra Sydney)
  • Freshwater Beach (norra Sydney)
  • Long Reef Beach (norra Sydney)
  • Manly Beach (norra Sydney)
  • North Narrahbeen Beach, ”North Narra” (norra Sydney)
  • Palm Beach (norra Sydney)

Surfing i Sydney? Oh yes, please!

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om just surfing i Sydney. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Sydney med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...