{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfcamps & surfresor i hela världen

Åk på surfcamp med KILROY
Lär dig surfa på ett surfcamp under din surfresa

Surfcamps & surfresor över hela världen - hitta ditt äventyr!

Surfing är inte bara en sport – det är en kultur och livsstil! Vi på KILROY kan hjälpa dig att komma iväg på den fetaste surfresan till…. du bestämmer! Vi samarbetar med några av de bästa surfcampen i världen. Du är därför garanterad grymma instruktörern och härligt umgänge på campet där du bor! 

Ta reda på mer om

Var kan du surfa utomlands?

Du kan surfa i de flesta delar av världen, men några platser har helt enkelt bättre vågor än andra. Vi kan hjälpa dig att komma iväg på en surfresa till surfcamps i Asien, Centralamerika, Europa, Nordamerika och Oceanien. Ja… i princip var som helst i världen! Boka in ett par dagar på surfcamp som en del av en längre resa eller gör det till ett eget äventyr i 2-3 veckor. Snacka med oss om var som är bäst att åka olika tider på året! 

Surfcamps för nybörjare och rutinerade

En av de bästa sakerna med surfing är att det är en sport som passar alla, oavsett ålder eller erfarenhet. Du kommer att få surfa med erfarna instruktörer som lär dig grunderna i tekniken och går igenom allt du behöver tänka på rent säkerhetsmässigt. Det är också viktigt att ha rätt utrustning, inklusive en surfbräda som är anpassad till ens vikt och förmåga vilket du alltid får tillgång till på campet! 

När du väl har lärt sig grunderna, finns det alltid utmaningar och nya vågor att ta sig an. När du väl har börjat surfa kan vi nästan garantera att du kommer att vilja fortsätta! 

Lär känna andra backpackers på surfcamp

Att åka på surfresa och bo på ett surfcamp är ett grymt sätt att träffa nya människor. Det är en chans att utforska en nya plats, utmana dig själv i vattnet och samtidigt ha kul med andra backpackers från hela världen. Många åker dessutom helt själva så du kommer att lära känna nya vänner på nolltid. Stämningen är ofta på topp och förutom surf ordnas massor av roliga aktiviteter! 

Surfcamps finns i många olika former och storlekar, från små lokala camps till koncept som finns i olika delar av världen. Snacka med oss för att ta reda på vilket som passar dig!

Är du taggad på att åka på surfcamp?

Om du är intresserad av att åka på en surfresa och letar efter rätt surfcamp, är det helt enkelt bara att höra av dig till oss. Vi är experter på surfing och kan hjälpa dig att hitta det surfcamp som passar dig och dina behov bäst. Skriv vart du skulle vilka åka och om du vet ungefär när så kollar vi upp det åt dig!

Vi jobbar med massor av surfcamps i världen, från som passar både nybörjare till mer avancerade, erfarna surfare. Du kan förvänta dig professionella instruktörer, utrustning av hög kvalitet och en säker och rolig atmosfär där du får lära dig surfa samtidigt som du har kul med andra som bor på surfcampet!

Vi hjälper dig att planera din resa!

Börja planera din surfresa

Varför åka på surfresa med KILROY?

Spara tid - vi gör grovjobbet!
Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och häftiga upplevelser. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.
Slipp turistfällorna
The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra reseförslag innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!
Din kompis på resan
Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfare? Eller har du träffat ett roligt gäng och vill boka om din rutt? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Vilken surfresa drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Få mer inspiration

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...