{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfcamps & surfresor

surfing-surfer-paddling-aerial-cover
Lär dig surfa på ett surfcamp under din surfresa

Surfcamps & surfresor

Vill du lära dig surfa? Vi på KILROY älskar surf och har testat på sporten i olika delar av världen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren surfare, finns det en plats för dig. Kolla in surfcamps i både Asien, Centralamerika eller Europa om du vill hålla dig lite mer close to home! 

Populära surfcamps 

Vi på KILROY älskar surf och har surfat på många olika ställen i världen. Alla har nog sin personliga favorit, men baserat på var våra kunder åker kan vi nog säga att dessa surf spots är för bra för att missa!

🏄‍♂️ Bali, Indonesien
🐒 Costa Rica
🏝️ Sri Lanka
🤙 Portugal
🏄‍♂️ Australien

Få ett prisförslag

Surfcamps för alla nivåer

Vi erbjuder surfcamps för alla nivåer, från nybörjare till dig som är en lite mer avancerade surfare. Varje lektion är utformad för att maximera din surfupplevelse och ge dig de verktyg du behöver för att utvecklas. 

Bo nära stränderna

De flesta av våra surfcamps ligger nära några av världens vackraste stränder. Njut av fantastiska vågor, soliga dagar och en avslappnad atmosfär. Våra destinationer är noggrant utvalda för att erbjuda de bästa förhållandena för surfing och avkoppling.

Community 

Reser du solo? Då är surfcamp perfekt! Du blir snabbt en del av blir du en del av en gemenskap.Skapa minnen för livet och träffa människor från hela världen medan du är med om spännande äventyr både på och utanför vattnet. Surfcamps erbjuder även andra aktiviteter som yogaklasser, volleyboll och utflykter!

Boka din plats idag

Redo att ge dig ut på ditt nästa surfäventyr? Boka din plats på ett surfcamp i Portugal, eller kanske Santa Teresa i Costa Rica eller Bali? Vi hjälper dig jämföra olika alternativ och också boka flyg till bra priser. Allt på ett och samma ställe!

Vilken surfresa drömmer du om?

Varför åka på surfresa med KILROY?

Spara tid - vi gör grovjobbet!

Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva, så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och häftiga upplevelser. Vi har även koll på vad som gäller kring visum, försäkringar och annat som du inte kan resa utan.

Slipp turistfällorna

The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som har en positiv inverkan på dig om individ, likväl platser du besöker. Våra reseförslag innehåller utvalda "ingredienser" för att se till att du får mest valuta för pengarna!

Din kompis på resan

Under tiden du är ute och reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfare? Eller har du träffat ett roligt gäng och vill boka om din rutt? Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa. Du kan räkna med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...