{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga i Indien

Yoga i Indien med KILROY
Yoga i Indien med KILROY

Utöva yoga i Indien

Vad skulle vara bättre än yoga i dess hemland? Det var just i Indien allting började och du kan säkerligen hitta din inre zen i denna förtrollande och magiska omgivning som vår yoga retreat i Indien erbjuder. Yoga är för alla och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, ladda dina batterier på ett helt unikt sätt när du är på en yoga retreat i Indien.

Vad ingår i en yoga retreat i Indien?

Vi erbjuder flera typer av yogaresor till Indien och innehållet kan därför variera samt även priserna. Vanligtvis ingår professionell instruktion samt boende, men det kan variera beroende på val av resort. Om du skulle vilja veta mer om en specifik resa eller har speciella önskemål, är du alltid välkommen att kontakta en av våra reseexperter. Om du behöver hitta flyg, kan vi även hjälpa dig att hitta billiga flyg till Indien.

Jag skulle vilja veta mer om yogaresor till Indien!

Självklart gör du det! Du kan se vårt tillfälliga utbud av yogaresor till Indien här, du kan läsa mer om exakt vad våra olika klasser inehåller. Om du inte kan bestämma helt vad du vill välja, är våra rådgivare alltid redo att hjälpa dig och anpassa dina behov.

Snacka med oss här

Varför yoga i Indien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...