{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Yoga Bali | Hitta ditt inte lugn på yoga retreat på Bali | Vi hart flera platser i Indonesien och därifbland Bali där du kan utöva yoga
Yoga Bali | Hitta ditt inte lugn på yoga retreat på Bali | Vi hjälper dig hela vägen till ett inre lugn med yoga på bali

Hitta inre balans med yoga på Bali

Känner du att du behöver ta en paus från vardagen? Du är inte ensam om att känna så! Och hur är det bäst att ta den där pausen? Vi skulle direkt svara yoga på Bali på den frågan. Endast 25 minuter från flygplatsen Denpasar hittar du Sanur och det är här du även finner din yoga retreat på Bali. Yogastudion ligger på Mertasari Beach som ligger söder om de mer turistiga stränderna. På den här stranden hittar du den perfekta miljön för att utöva yoga på Bali med målet att finna inre balans och lugn. Här kan du utöva yoga i ett bambuhus som har utsikt över tropiken och den vackra horisonten – kan det bli lugnare än så?

Hur ser livet ut på en yoga retreat på Bali?

Utbudet av yogaresor på Bali varierar och detsamma gäller resornas innehåll. Nedan får du en överblick över våra aktuella yogavistelser på Bali. Resorna innehåller övernattningar och ju fler nätter du stannar desto fler yogapass kan du gå på. Utöver det fira valet av antal övernattningar och du även välja mellan två olika boendealternativ. Men lugn – båda två är grymma och ligger mellan 5 och 10 minuters gång från yogastudion samt inkluderar frukost för att ge dig en grym start på dagen!

Vill du finna lugnet med yoga på Bali?

Våra reseexperter är experter på, just det, resor och de sitter redo att svara på alla dina frågor om att yoga på bali. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte, som du kan ta i en av våra butiker eller över telefon, så guidar de dig genom djungeln av möjligheter och skräddarsyr din drömresa genom var helst du vill i världen.

Snacka med oss!

Varför yoga på Bali med KILROY?

Yoga på Bali anpassad för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Upplev yoga som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad yogaresa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...