{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga i Sri Lanka

Åk på Yoga retreat i Sri Lanka
Åk på Yoga retreat i Sri Lanka

Meditation och yoga i Sri Lanka

Skäm bort dig själv med yoga i Sri Lanka. På vårt yoga retreat kombineras uråldriga metoder av yoga, meditation och ayurvediska behandlingar vilket innebär att både insida och utsida stärks. Att spendera ett par dagar på denna harmoniska plats kan ses som början på en resa mot ett hälsosammare liv som andas positivitet.

Ta en paus från vardagen med yoga på Sri Lanka

Om du vill komma bort från en stressig vardag och alla måsten som hör därtill är ett yoga retreat den perfekta lösning. Genom att utöva yoga på Sri Lanka låter du dig själv ta steget mot att blir en starkare och friskare person, och dessutom har du möjligheten att utforska en av de häftigaste önationerna i Indiska oceanen. Rätt nice kombination, eller hur?

På vårt yoga retreat på Sri Lanka lär du dig grunderna i yoga och meditation, och du får även lära dig mer om människokroppen och hur du kan stärka den. Från insidan och ut. Insidan genom meditation och livsstils- och dietcoaching, och utsidan genom ayurvediska behandlingar som kan motverka diverse fysiska krämpor.

Efter en tid spenderad på denna harmoniska plats kommer du att ha lärt dig mer om hur du kan skapa ett hälsosamt liv och bibehålla en stark kropp i vardagen. Allt med den röda tråden av att hitta ett inre lugn som du kan ta med dig tillbaka till vardagen hemma i Sverige.

Lär dig att meditera på Sri Lanka

Att meditera innebär att fokusera på sitt sinne, begränsa tankar och blicka djupt in i sig själv. I korthet går det alltså ut på att stänga av den yttre världen och dess många intryck, som i många fall kan rubba vår balans. Det kan låta flummigt, med det är faktiskt vetenskapligt bevisat att meditation är bra för oss, både fysiskt och psykiskt.

Genom att meditera lär du dig att sortera dina tankar och efter lite övning kan du till och med få en bättre förståelse för varför du är den du är. Att göra detta på vackra Sri Lanka gör det ju inte sämre om vi säger så.

Redo för att hitta ditt inre zen med yoga på Sri Lanka?

Nedan kan du läsa mer om möjligheterna. Om du behöver hjälp med att hitta den perfekta lösningen för dig snacka med oss under en gratis reserådgivning. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig. Kanske vill du kombinera yoga på Sri Lanka med en längre rundresa i Asien? Eller slå två flugor i en smäll och bli både en yogi och surfer på Sri Lanka? Vad vet vi! Din fantasi är det enda som sätter gränserna.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför yoga i Sri Lanka med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...