{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga i Portugal

Yoga i Portugal |  Yogaläger & yogaresor i Europa | KILROY
Yoga i Portugal |  Yogaläger & yogaresor i Europa | KILROY

Hitta ditt inre lugn i Portugal

Föreställ dig själv på en yogamatta med utsikt över Atlanten och en svag bris som svalkar skönt i den annars 25 gradiga luften. Du har precis satt dig ner för ditt morgonpass på den första dagen av din veckolånga vistelse på det yogaretreat som du unnat dig själv. Livet är ändå rätt härligt!

Yoga i Portugal är det perfekta sättet att ge din kropp lite uppmärksamhet samtidigt som du hittar ditt inre lugn.

Vart kan du utöva yoga i Portugal?

Vi erbjuder yogapaket på två olika platser i Portugal. Du kan välja att bo i charmiga Cascais eller i Ericeira som är mer känt för sina vågor, vilket passar om du vill kombinera yoga och surf. Du kan välja paket med 3 eller 7 nätter, vilket du än väljer så får du en skön paus från det ibland så hektiska livet på hemmaplan.

Vem kan utöva yoga i Portugal?

Alla som tycker om att unna sig något för kropp och själ. Yoga är för alla, så oroa dig inte för om du aldrig testat på det tidigare. Det kommer att finnas professionella instruktörer på plats redo att göra det mesta av din vistelse!

Tryck på knappen nedan om du är intresserad, (det vet vi att du är)!

Jag vill veta mer!

Varför resa till en yogaläger i Portugal genom KILROY?

Känn dig säker
Vi samarbetar med erfarna projekt som är noggrant kollade och kvalitetssäkrade. Vart du än bestämmer dig för att resa kan du vara säker på att saker sköts som de ska och att du är i goda händer.
Råd som du kan lita på
Våra reseexperter lever för att resa. De gör allt för att dela med sig av sina erfarenheter så att du ska få en grym reseupplevelse.
Mer pengar, mer tid
Vi har gjort efterforskningen åt dig. Res iväg utan stress med vetskapen om att du kommer undvika dumma nybörjarmisstag och turistfällor samtidigt som du får ut det mesta av dina pengar.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...