{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Afrika

giraff på en savann i solnedgången i afrika
tjej på safari under en rundresa i afrika

Rundresor i Afrika tillsammans med andra

Drömmer du om att uppleva Afrikas vackra natur, exotiska djurliv och den helt magiska kulturen som kännetecknar kontinenten? Spana då in våra gruppresor i Afrika som låter dig resan ensam (eller med vänner) tillsammans med andra backpackers.

Frågor - skriv till oss!

Varför åka på rundresa i Afrika med andra?

För det första kan det vara svårt att planera en rundresa genom Afrika på egenhand då infrastrukturen i många fall inte imponerar. För det andra är det många viktiga saker att vara uppmärksam på, exempelvis vid gränsövergångar. På en rundresa finns alltid en lokal guide med som har stenkoll på hur saker och ting fungerar på den platsen du befinner dig på. Vad bör du packa med dig? Var kan du växla pengar? Hur spottar du de coolaste djuren? They got you covered! Dessutom sköter de transporten så du kan bara luta dig tillbaka och njuta av färden.

För det tredje, och sist men definitivt inte minst, reser du med andra jämngamla taggade resenärer. De sociala aspekterna av en gruppresa genom Afrikas savanner och städer är oslagbara.

Vem kan dra iväg på en rundresa i Afrika?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Afrika. Om du signar upp dig för en rundresa rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne som välkomnar tanken av att umgås med resterande grupp, då mycket tid kommer att spenderas just med gruppen. Ni kommer att dela alla upplevelser och sammanhållningen kommer blir starkare än vad du någonsin kan föreställa dig. Om du har du lyckas du dessutom få vänner för livet på köpet.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...