{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresa i Portugal

Rundresa i Portugal med KILROY
Rundresa i Portugal med KILROY

Åk på en rundresa i Portugal

Portugal är ett otroligt land att resa i. Det har en varierad natur, storslagen kustlinje, grymma vågor att surfa i, god mat och vin av världsklass. Vad mer behöver du?

På en äventyrsresa i liten grupp genom Portugal får du uppleva små byar, otrolig utsikt över Atlanten och en lokalbefolkning som är mer gästvänlig än i många andra länder.

Jag vill veta mer!

I want to know more!

Varför åka på en rundresa i Portugal?

Först och främst slipper du lägga massa tid på att planera ditt äventyr. För det andra så får du uppleva några av landets höjdpunkter tillsammans med andra likasinnade backpackers. Inget slår att ta den där kvällsölen och blicka tillbaka på dagens äventyr tillsammans med nya vänner från hela världen!

Vilka åker på rundresor i Portugal?

Alla! Det är det korta svaret. Vi ser att det både är ensamresande, par och vänner som åker på dessa resor. Gemensamt för alla är dock en nyfikenhet och att det sociala är en viktig del av deras upplevelse. Därför kan du vara säker på att träffa andra likasinnade resenärer som, precis som dig, älskar att dela de där oförglömliga ögonblicken. 

Varför resa till Portugal med KILROY?

Känn dig säker
Vi samarbetar med erfarna partners som är noggrant kollade och kvalitetssäkrade. Vart du än bestämmer dig för att resa kan du vara säker på att saker sköts som de ska och att du är i goda händer.
Råd som du kan lita på
Våra reseexperter lever för att resa. De gör allt för att dela med sig av sina erfarenheter så att du ska få en grym reseupplevelse.
Mer pengar, mer tid
Vi har gjort efterforskningen åt dig. Res iväg utan stress med vetskapen om att du kommer undvika dumma nybörjarmisstag och turistfällor samtidigt som du får ut det mesta av dina pengar.

Vad är din dröm?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...