{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Karibien

paradisstrand på dominikanska republiken
muska och dans på kuba

Rundresor i Karibien tillsammans med andra

Drömmer du om att tillsammans med andra kasta dig ut på ett äventyr i kanske en av världens vackraste regioner? Då är en rundresa i Karibien något för dig. Den avslappande atmosfären i Karibien låter dig hitta ditt sanna inre lugn under tiden du utforskar de många paradisöarna. Oavsett om du är taggad på att resa till Kuba, Jamaica, Puerto Rico eller varför inte Dominikanska Republiken, kan du vara säker på att vackra stränder, kalla drinkar och magiska natur kommer att vara stående inslag under hela trippen.

Frågor – skriv till oss!

Vem kan dra iväg på en rundresa i Karibien?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Karibien. Om du signar upp dig för en rundresa med oss rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne och är öppen för att umgås med resterande grupp då ni kommer spendera mycket till tillsammans. Ni kommer att dela alla upplevelser tillsammans och sammanhållningen kommer blir starkare än vad du någonsin kan föreställa dig. Om du har du lyckas du dessutom få vänner för livet på köpet.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...