{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Nordamerika

horseshoe bend i arizona kan upplevas under en rundresa i usa
tjej går på route 66 i usa under en rundresa i usa

Åk på rundresa i Nordamerika tillsammans med andra

Ett av de mest populära sätten att uppleva Nordamerika på är genom att just åka på en rundresa tillsammans med andra backpackers. Varför? Jo, ländernas storlek gör att det kan kännas överväldigande att planera en resa. Lösningen för dem som vill se så mycket som möjligt av USA och Kanada är därför att dra iväg på en rundresa med andra likasinnade. Tillsammans är man starkare, som man så fint brukar säga.

Frågor? Skriv till oss!

Varför åka på rundresa i Nordamerika tillsammans med andra?

Om du vill hinna med alla must-sees under en rundresa i USA och/eller Kanada är detta ett fett koncept. All planering, inklusive transport och boende, är redan löst för dig. Det enda du behöver fokusera på är därför att maxa dina upplevelser. Under en rundresa i Nordamerika kan du dessutom vara säker på att kunna bocka av alla de där sevärdheterna som bara måste ses med egna ögon.

Vi får inte heller glömma att nämna den sociala aspekten av en rundresa i grupp. När du reser tillsammans med andra kommer ni per automatik lära känna varandra galet fort. Om du har tur tar du inte bara med dig nya erfarenheter hem efter resan utan även vänner för livet.

Vem kan dra iväg på en rundresa i Nordamerika?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Nordamerika. Om du signar upp dig på en rundresa med oss rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne och är öppen för att umgås med resterande grupp då ni kommer spendera mycket till tillsammans.

Taggad på den här resan eller någon annan typ av rundresa i Nordamerika?

Om svaret är ja, signa då upp dig på en gratis reserådgivning så börjar vi planera din drömresa. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en reserådgivning

Varför åka på rundresa i Nordamerika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Nordamerika:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...