{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i Kanada

jasper national park under en rundresa i kanada
niagarafallen under en rundresa i kanada

Dra iväg på en rundresa i Kanada

Om du har drömmar om att uppleva Kanada är en rundresa ett perfekt alternativ. Varför? Jo, landet är till ytan enormt och att transportera sig mella alla highlights tar sin lilla tid. Om du vill slippa planeringen som detta skapa är detta resekoncept därför för dig.

Jag vill veta mer om rundresorna i Kanada

Varför åka på en rundresa i Kanada?

Som tidigare nämnt är Kanade ett enorma lad och avstånden mellan de många platserna som mängder av backpacker drömmer om att uppleva är stora. Låt oss säga att du vill uppleva den feta naturen i Kanada, det kan då vara klurigt att hitta lämpliga transportmedel och boende som uppfyller dina önskemål.

Inte nog med att en gruppresa med andra låter dig lägga din fokus på allt annat än planering, dessutom ges du chansen att träffa vänner som kanske kommer att bli dina närmaste. I korthet, det sociala elementet under en gruppresa är galet nice.

Du kan välja att endast hänga med på en kortare rundresa som en del av en större resa, eller följa med på en längre tripp som givetvis även tar dig längre genom landet.

Vem kan åka på en rundresa i Kanada?

På en rundresa i Kanada möter du alla typer av resenärer. Åldersgrupperna kan variera, och detsamma gäller sammansättningen av grupper då vissa reser ensamma och andra mer perner eller kompisgäng. De som åker på en rundresa har dock minst en sak gemensamt och det är att de vill uppleva så mycket som möjligt under en kortare tid.

Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i en grupp, eller är tveksam till om det är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Varför göra en rundresa i Kanada med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i Kanada:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...