{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk på rundresa i USA

två personer surfar under en rundresa i usa
kille promenerar i en nationalpark under en rundresa i USA

Dra iväg på en rundresa i USA

Om du funderar på att åka på en rundresa i USA är du in for a treat. Tillsammans med andra sköna backpackers får du dessutom möjligheten att dela della feta upplevelse med vänskaper, som kan bli livslånga.

Jag vill veta mer om rundresorna i USA

Varför åka på en rundresa i USA?

USA är ett gigantiskt land, och det kan vara svårt, eller åtminstone tidskrävande, att på egen hand planera en större rundresa som passerar de många häftiga sevärdheterna i landet. Detta är skälet till att så många väljer att just dra iväg på en rundresa i USA. Du kan då luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen, utan att behöva oroa dig över planeringen.

Du kan välja att endast hänga med på en kortare rundresa som en del av en större resa, eller följa med på en längre tripp som givetvis även tar dig längre genom landet.

Våra rundresor sker, som redan nämnts, med andra, vilket innebär det sociala elementet av detta resekoncept är påtagligt. Att du kommer att få nya vänner på nolltid är därför i princip garanterat. Vår erfarenhet av den här reseformen är att ni kommer att lära känna varandra galet fort.

Vem åker på en rundresa i USA?

I princip alla kan hänga med på våra rundresor i USA. Om du reser ensam är detta ett perfekt koncept om du önskar dela dina upplevelser med andra, och samtidigt slipper du undan planeringen och förberedelserna. Det finns även kompisgäng och par som hänger med på resorna.

De som åker på en rundresa har minst en sak gemensamt och det är att de vill uppleva så mycket som möjligt under en kortare tid. Exempelvis kan du välja att åka med på en rundresa som tar dig till de största nationalparkerna i USA, då det i många fall kan vara svårt att hitta boende, lämpliga transportalternativ och andra knepigheter som är svåra att bortse från om du planera resan själv.

Andra väljer att åka med på en rundresa i USA som en del av en längre resa. Om du börjar din resa med en gruppresa har du de perfekta förutsättningarna för att känna dig bekväm under en fortsatt resa på egen hand.

Om du aldrig tidigare åka på en rundresa i en grupp, eller är tveksam till om det är dig grej, snacka då med oss så berättar vi mer om upplägget.

Varför göra en rundresa i USA med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din rundresa i USA:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...