{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Oceanien

surfare utanför burleigh heads på gold coast i australien
tjej i röd tröja blickar ut över operahuset i sydney, australien

Rundresor i Oceanien tillsammans med andra

Oceanien, som består utav Australien, Nya Zeeland, Nya Guinea samt flertalet andra öar och ögrupper i Stilla havet, är en perfekt region för rundresor där ledorden är sol, äventyr och inte minst surfing. En resa tillsammans med andra unga sätter pricken över i om du är sugen på att utforska Down Under.

Frågor - skriv till oss!

Varför åka på rundresa i Oceanien tillsammans med andra?

På våra rundresor ingår all transport och besök vid alla highlights som är värda att se i den regionen dit du vill resa. Du slipper alltså stressen med att planlägga resan själv. Du kan helt enkelt bara andas ut, luta dig tillbaka och enjoy the ride. Den lokala guiden som alltid finns vid gruppen sida har stenkoll på alltifrån praktikaliteter, som var du säkert kan ta ut cash, till sånt där som bara locals har koll på, exempelvis var du hittar det godaste middagen.

Vi får inte heller glömma att nämna den sociala aspekten av en rundresa i grupp. När du reser tillsammans med andra kommer ni per automatik lära känna varandra galet fort. Om du har tur tar du inte bara med dig nya erfarenheter hem efter resan utan även vänner för livet.

Vem kan dra iväg på en rundresa i Oceanien?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Oceanien. Om du signar upp dig för en rundresa med oss rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne och är öppen för att umgås med resterande grupp då ni kommer spendera mycket till tillsammans.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor & blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...