{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rundresor i Sydamerika

jesusstatyn i rio de janeiro under en rundresa i sydamerika
en kille med keps vid machu picchu i peru

Rundresor i Sydamerika tillsammans med andra

Vi förstår helt och hållet om du är taggad på att dra iväg på en legendarisk rundresa i Sydamerika. Vem vill inte uppleva denna galna kontinent tillsammans med andra äventyrliga backpackers liksom? Våra rundresor ser till så att din resa går riktigt smooth och vi kan garantera dig att du kommer få uppleva alla highlights värda att se.

Frågor - skriv till oss!

Varför åka på rundresa i Sydamerika tillsammans med andra?

Det finns flera bra argument för varför rundresor med andra är fett. För det första är det asnice om dina spanskaskills inte är på topp (i Sydamerika är oftast engelskkunskaperna inte de bästa). Den lokala guiden som alltid kommer vara med gruppen kan språket utan och innantill och ser till att kommunikationen flyter på. För det andra är resplanen redan spikad. Det enda du behöver göra är alltså att luta dig tillbaka och fokusera på att njuta av vackra Sydamerika.

Vi får inte heller glömma att nämna den sociala aspekten av en rundresa i grupp. När du reser tillsammans med andra kommer ni per automatik lära känna varandra galet fort. Om du har tur tar du inte bara med dig nya erfarenheter hem efter resan utan även vänner för livet.

Vem kan dra iväg på en gruppresa i Sydamerika?

Alla! Vi skickar iväg alltifrån vänner och par, till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Sydamerika. Om du signar upp dig för en rundresa rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne som välkomnar tanken av att umgås med resterande grupp, då mycket tid kommer att spenderas just med gruppen. Ni kommer att dela alla upplevelser och sammanhållningen kommer blir starkare än vad du någonsin kan föreställa dig. Om du har du lyckas du dessutom få vänner för livet på köpet.

Taggad? Boka in en gratis reserådgivning!

Varför resa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...