{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Afrika

Under safari i Afrika möter en bil en flock med zebror.
En leopard som hänger i ett träd under safari i Afrika.

Upplev djuren i sin naturliga miljö på safari i Afrika

Safari betyder "resa" på swahili och är en unik chans att se vilda djur i deras naturliga habitat - något som garanterat är ett minne för livet. Det finns många olika typer av safariäventyr i Afrika. Välj att bo i tält och lodges, eller varför inte några nätter i en traditionell massajby? 

Nyfiken på safari i Afrika? Snacka med oss!

Få ut det mesta av safariäventyret i Afrika

Afrikas mest kända nationalparker är Masai Mara i Kenya, Serengeti i Tanzania och Krugerparken i Sydafrika. Men det finns också massor av mindre nationalparker som är väl värda ett besök, då det ofta är färre turister där.

Har du ont om tid och vill se så många djur som möjligt rekommenderar vi att du besöker Masai Mara eller Serengeti. Har du lite mer tid rekommenderar vi att du följer med på en längre safariresa och för att få se flera olika nationalparker i Afrika. 

Viktigt att tänka på innan du åker på afrikasafari

Innan du bokar in att åka på safari i Afrika är det viktigt att du funderar över vad du vill få ut av resan. Ställ dig frågorna:

  • Vilka djur vill du se?
  • Hur föredrar du att transportera dig?
  • Vilken nivå på komfort efterfrågar du?

Var djuren befinner sig samt hur lätta de är att skåda hänger samman med säsong. Att du matchar in rätt tid på året är därför A och O för att ditt safariäventyr ska uppfylla dina förväntningar. Hör av dig till oss så berättar vi vilka möjligheter du har när det kommer till att åka på safari i Afrika.

Vill du åka på safari i Afrika?

Om du drömmer om att åka på safari i Afrika kan du läsa mer om våra olika äventyr nedan. Du kan också kontakta oss direkt för att ställa alla dina frågor. Om du vill ha personlig rådgivning rekommenderar vi dig att boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter. De dela gärna med sig av sina bästa tips och råd för inför ditt safariäventyr i Afrika. Du an boka ett möte över telefon eller i butik - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safari i Afrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...