{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Kenya

En grupp med springande bufflar som tillhör the Big Five under safari i Kenya och Masai Mara.
En bil på safari i Kenya möte zebror i nationalparken Masai Mara | KILROY

The Big Five på safari i Kenya

Att åka på safari i Kenya är något som man bara måste uppleva minst en gång i livet. Det är helt enkelt obeskrivligt. Kenya har ett fantastiskt, varierande och rikt djurliv som du kan respektfullt kan få en inblick i deras naturliga miljö, där de hör hemma!

Taggad på safari i Kenya? Snacka med oss!

Innan du packar ihop väskorna för att ta dig ut på safari i Kenya är det ett antal punkter du bör gå igenom för att få ut så mycket som möjlig av din resa:

  1. Vilka djur vill du se?
  2. Hur föredrar du att transportera dig?
  3. Vilken nivå på komfort efterfrågar du under dina övernattningar?

Variationen mellan de olika safariturerna kan uppfattas förvirrande så för att du ska få den bästa upplevelsen möjligt har vi handplockat de bästa sarafirutterna som ges i Kenyas nationalparker. Glöm dessutom inte bort att safariupplevelsen påverkas beroende på under vilket säsong du reser till Kenya. Så se till att boka in en reserådgivning så går vi igenom dina möjligheter när det kommer till att åka på safari i Kenya.

Upplev safari i Kenya i naturreservatet Masai Mara

När du åker på safari i Kenya håll utkik efter the Big Five (afrikansk elefant, svart noshörning, afrikansk buffel, lejon och leopard) och för att gör så bör du ta dig till ett av de mer kända nationalreservaten där de alla fem kan finnas: Masai Mara. Naturreservatet är uppkallat efter massajerna i Kenya och Marafloden som rinner rätt igenom parken. Masai Mara är känd för den stora mängden lejon som bor här. Väldigt mäktigt är något som kallas Migrationen i juli-augusti, då gnuer och zebror kommer till Masai Mara för att stanna och beta ett par månader.

Jag vill på safari i Kenya - hur gör jag?

Om du drömmer om att resa iväg på safari i Kenya kan du läsa mer om de olika turerna nedan. Du är också alltid välkommen att kontakta oss med alla dina frågor. Du når oss på chatten här på hemsidan och via telefon samt mejl. Om du vill ha personlig rådgivning rekommenderar vi dig att boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter. Du kan ta dessa möten över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safari i Kenya med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Safaridrömmar i Kenya?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...