{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari på Madagaskar

Vackra träd i solnedgången under en safari på Madagaskar.
Du kan spana på lemurer på safari på Madagaskar

Åk på safari på Madagaskar

Safari på Madagaskar är något för dig som älskar djur och dessutom avlägsna platser. Madagaskar är ett orört paradis med en stor variation av växter och djur och en otrolig regnskog! Det finns ingen annan plats i världen likt denna. På ön hittar du mängder av unika djurarter, så som de söta lemurerna och många andra exotiska och färgglada reptiler och fåglar. Madagaskar är en oas av sällsynta arter som inte finns någon annanstans i världen. Att ön är perfekt för safari är därför ett faktum!

Taggad på Madagaskar? Snacka med oss!

På safari i Isalo National Park

Vackra Isalo National Park ligger på södra Madagaskar och naturen här är minst sagt häpnadsväckande. Denna nationalparken på Madagaskar håller öppen året om och är en av de populärasta destinationerna för alla som är ute efter en grym naturupplevelse. Om du har vägaran förbi Isalo National Park bör du se till att planera in en trekk här. Det finns flera vandringleder att välja på (leden som tar dig till oasen Piscine Naturelle är den populäraste!). Sannolikheten att träffa en och annan vild lemur är riktigt stor!

Vandra i Tsingy de Bemaraha National Park

Stenskogen Tsingy på Madagaskar är en gigantisk skog av sten. Låter helt orimligt, men yes, det stämmer. På sina håll är klipporna 70 meter höga och vid marken växer träd, buskar och lemurer och fåglar som busar. Tsingy står med på världsarvslistan från UNSECO. När du tar dig till MAgagaskar är det därför nästintill ett måste att ta sig till denna märkliga plats.

Valskådning vid Madagaskar

Har du tur kan du få se dessa magnifika och majestätiska varelserna! Under Madagaskars vinterperiod migrerar stora grupper av knölvalar till det skyddade vattnet vid öns östra sida.

Lemurerna på Madagaskar

Det är bara på Madagaskar som lemurerna lever i sitt naturliga habitat och vid ett besök på ön lär du stöta på minst en!

Nyfiken på att åka på safari på Madagaskar?

Om du drömmer om att åka på safari på Madagaskar kan du läsa mer om de olika turerna vi erbjuder på denna sida, men du är också välkommen att kontakta en av våra reseexperter om du har frågor eller vill ha hjälp att komponera en safaritur under din resa till Madagaskar. Våra reserådgivningar är helt gratis, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret du  når via knappen ner. Vi kan dessutom ta mötet både över telefon och i en av våra butiker - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safari på Madagaskar med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...