{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Namibia

Giraffer, zebror och impalor vid en vattenkälla under safari i Namibia.
En gopard i ett grönområde på savannen under safari i Namibia.

Safari i Namibia

Namibia är ett fantastiskt land att åka till om du ska på safari, på safari i Nambia kan du känna hur äkta det känns. Namibia är ett mycket vackert och orört land med ett imponerande djurliv och ett underbart landskap. Det finns gott om vilda djur i deras naturliga livsmiljö här, som bufflar, elefanter och giraffer. Här kan du leva ut din längtan efter det riktiga Afrika.

Taggad på safari i Namibia? Snacka med oss!

Innan du planerar din safari i Namibia

Det finns flera olika sätt att åka på safari i Namibia, och du kan hjälpa dig själv genom att bestämma vissa saker i förväg, till exempel: Vilka djur vill du se? Vilka transportmedel föredrar du? Hur bekvämt vill du sova? Variationerna mellan de olika alternativen på safari i Namibia och de andra afrikanska länderna är stora. Vissa har omfattande resor, där du kan var borta under en längre tid, och andra är vanligen i ett par dagar.

Variationen mellan de olika safariturerna kan uppfattas förvirrande så för att du ska få den bästa upplevelsen möjligt har vi handplockat de bästa sarafirutterna som ges i Kenyas nationalparker. Glöm dessutom inte bort att sarafiupplevelsen påverkas beroende på under vilket säsong du reser till Kenya. Så se till att boka in en reserådgivning så går vi igenom dina möjligheter när det kommer till att åka på safari i Namibia.

Jag vill på safari i Namibia - hur gör jag?

Om du drömmer om att resa iväg på safari i Namibi kan du läsa mer om de olika turerna nedan. Du är också alltid välkommen att kontakta oss med alla dina frågor. Du når oss på chatten här på hemsidan och via telefon samt mejl. Om du vill ha peronlig rådgivning rekommenderar vi dig att boka in ett personligt och kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter i en av våra butiker. Du kan även ta dessa möten över telefon om du inte har m öjligheten att ta dig till en av butikerna.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safari i Nambia med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Safaridrömmar om Namibia?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...