{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Sydafrika

Två giraffer på savannen under safari i Sydafrika.
Tre zebror som drick ur en vatten källa under safari i Sydafrika.

Möt The Big 5 på safari i Sydafrika

Safari i Sydafrika? Ja, det är en av de stora drömmarna i livet för många. Vi som har provat det, vet att det är en av de saker som man måste uppleva minst en gång i livet! Att åka på safari i Sydafrika är helt enkelt obeskrivligt och ditt förhållande till dessa fantastiska djur är inte detsamma efteråt. Många ser Sydafrika som det ultimata landet att åka på safari i, det finns goda skäl till det! I Sydafrika kan du åka på safari i flera mindre parker och i den kanske mest välkända: Krügerparken.

Taggad på safari i Sydafrika? Snacka med oss!

Planera inför safari i Sydafrika

Vi erbjuder många olika safariturer och det kan vara svårt att välja vilken du föredrar. För att hjälpa dig att få den bästa upplevelsen har vi valt de bästa safarialternativen i Sydafrikas fantastiska nationalparker. Om du vill göra det enklare för dig själv att välja, överväg följande:

  1. Vilka djur vill du se?
  2. Hur föredrar du att transporteras?
  3. Hur behöver din komfort vara i förhållande till boende?
  4. Hur länge vill du vara borta?

Glöm dessutom inte bort att safariupplevelsen påverkas beroende på under vilket säsong du reser till Sydafrika. Så se till att boka in en reserådgivning så går vi igenom dina möjligheter när det kommer till att åka på safari i Sydafrika.

Nyfiken på att åka på safari i Sydafrika?

Om du drömmer om att åka på safari i Sydafrika kan du läsa mer om de olika turerna vi erbjuder på denna sida, men du är också välkommen att kontakta en av våra reseexperter om du har frågor eller vill ha hjälp att komponera en safaritur under din resa till Sydafrika. Våra reserådgivningar är helt gratis, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret du  når via knappen ner. Vi kan dessutom ta mötet både över telefon och i en av våra butiker - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safari i sydafrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Drömmer du om safari i Sydafrika?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...