{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safari i Zimbabwe

En traditionell stuga i bushen under ett safari i Zimbabwe.
Åk på Safari i Zimbabwe och se både elefanter och babianer.

Åk på safari i Zimbabwe

Vill du åka safari i Zimbabwe? Vi erbjuder spännande safariturer i Zimbabwe som passar alla resenärer i alla åldrar.

Nationalparker i Zimbabwe

Victoria Falls National Park är en av de åtta national parkerna i Zimbabwe, men den största är Hwange National Park. Parken har 105 olika däggdjursarter och är det enda skyddade området för antiloparten gemsbock och den bruna hyenan. Elefanter har klarat sig bra i Hwange och chansen att se en är stor. Hwange är mycket mindre besökt än Victoria Falls national park, men den är klart värt ett besök och ligger inte långt ifrån Victoria fallen. Ytterligare en nationalpark där du kan ge dig ut på safari i Zimbabwe är Matobo National Park, känd för sina Matombo Hills och den fashinerande grottan Pomongwe där målningar från gjorda av människor så gamla som från tidigt stenålder hittats.

Nyfiken på att åka på safari i Zimbabwe?

Om du drömmer om att åka på safari i Zimbabwe kan du läsa mer om de olika turerna vi erbjuder på denna sida, men du är också välkommen att kontakta en av våra reseexperter om du har frågor eller vill ha hjälp att komponera en safaritur under din resa till Zimbabwe. Våra reserådgivningar är helt gratis, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret du  når via knappen ner. Vi kan dessutom ta mötet både över telefon och i en av våra butiker - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på Safari i Zimbabwe med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...