{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safariresor

Två lejonhonor spanar från ett grönområde sedda under en safariresa.
Tre zebror dricker vatten vid en källa under en safariresa.

Safariresor & andra fantastiska naturupplevelser

Ordet safari relaterar de flesta till kontinenten Afrika där stora delar av landytan består av savann, ett rikt djurliv och utmärkta möjligheter till safari. Det är här du har chansen att få till den bästa sortens safariresa då du kan bocka av "The Big 5" (elefant, noshörning, lejon, leopard och bufflel). Vi ska dessutom inte glömma giraffer, zebror, antiloper och de tusentals andra djurarterna som finns på denna kontinent. Om du är redo att ta äventyren ytterligare ett steg kan du även göra en safari i Ugandas regnskog och se mäktiga gorillor IRL!

Tagga på safari? Snacka med oss!

Mycket mer än klassiska safariresor

Utöver traditionella safariresor har vi även andra turer du kan välja bland för att uppleva spektakulärt djurliv och unik natur på nära håll. Se tigrar i Indien, elefanter i Nepal, eller Madagaskars rika och unika flora & fauna. Djurliv finns att se på många platser, så spana in våra andra äventyrsresor tillsammans med professionella guider som vet var och när du kan få en glimt av djuren.

Innan du åker på en safariresa

Innan du packar ihop väskorna för att bege dig iväg på en safariresa är det ett antal punkter du bör gå igenom för att få ut så mycket som möjlig av turen:

  1. Vilka djur vill du se?
  2. Hur föredrar du att transportera dig?
  3. Vilken nivå på komfort efterfrågar du under dina övernattningar?

Variationen mellan de olika safariturerna kan uppfattas förvirrande så för att du ska få den bästa upplevelsen möjligt har vi handplockat de bästa sarafirutterna som ges i världen.

Frågor eller funderingar kring att åka på en safariresa?

Om du drömmer om en safariresa kan du läsa mer om de olika turerna nedan. Du är också alltid välkommen att kontakta oss med alla dina frågor. Du når oss på chatten här på hemsidan och via telefon samt mejl. Om du vill ha peronlig rådgivning rekommenderar vi dig att boka in ett personligt och kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter. Du kan ta dessa möten både i en av våra butiker samt över telefon - du bestämmer!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför åka på safariresa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...