{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Safariresor

Boka unika safariresor med KILROY
Boka unika safariresor med KILROY

Safariresor med KILROY

Är du redo för den ultimata äventyrsresan? Häng med på safari och upplev vildmarken på riktigt! Det finns så många anledningar till varför du borde åka på en safariresa och här kommer några: 

🦁 Vilda djurupplevelser: Tänk dig att komma öga mot öga med majestätiska elefanter, zebror och giraffer! Det är en fantastisk möjlighet att se dessa varelser i deras naturliga miljö.

🌍 Spännande äventyr: På safari vet du aldrig vad som väntar runt hörnet. Det är något annat än en klassisk sol- och badresa där varje dag är fylld med nya upptäckter och överraskningar.

🌿 Kom nära naturen: Att vara ute i vildmarken ger dig en unik möjlighet att koppla av och komma närmare naturen. Andas in den friska luften och lyssna på djuren i gryningen.

🌅 Oförglömliga upplevelser: Varje ögonblick på safari är en chans att skapa minnen för livet. Från spektakulära soluppgångar till djupa solnedgångar, låt naturens skönhet överväldiga dig.

 

Börja planera din safariresa

Innan du åker på en safariresa

Innan du packar ihop väskorna för att bege dig iväg på en safariresa är det ett antal punkter du bör gå igenom för att få ut så mycket som möjlig av turen. Vi hjälper dig att boka ditt perfekta äventyr!

  1. Vilka djur vill du se?
  2. Hur föredrar du att ta dig runt?
  3. Vilken nivå på komfort efterfrågar du under dina övernattningar?

Lokala guider

Att resa med en erfaren guide som känner till området du besöker väl ger dig inte bara en smidig och trygg upplevelse, utan också en chans att verkligen komma när det fantastiska djurlivet utan att oroa dig för logistik eller säkerhetsfrågor.

Med våra gruppresor kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om allt från boende och transporter till spännande utflykter och unika upplevelser. Vi ser till att du får en autentisk och minnesvärd safariupplevelse från början till slut. Ge dig ut på en resa som kommer att förändra ditt perspektiv och skapa minnen för livet!

Var kan jag åka på safari?

Ge dig ut på ett spännande safariäventyr med oss och upplev djurens naturliga livsmiljö på nära håll. Vi erbjuder safariresor till flera fantastiska länder i Afrika, inklusive:

  • Kenya: Hem till den legendariska Masai Mara och Serengeti, där du kan se de stora migrationerna av djur.
  • Tanzania: Utforska Serengeti National Park och Ngorongoro-kratern för att upptäcka enastående djurliv och spektakulära landskap.
  • Sydafrika: Besök Krugerparken och Addo Elephant National Park för att se Big Five och många andra fascinerande arter.
  • Namibia: Utforska Etosha National Park och Sossusvlei för att se enastående ökenlandskap och fascinerande djurarter.


Oavsett vilket land du väljer, kommer våra safariresor att ge dig minnesvärda och spännande upplevelser i Afrika. Vi kan även hjälpa dig att boka safari i Sri Lanka!


Vad kostar det att åka på safari?

Safariresor kan variera kraftigt i pris och något att tänka på är att komforten ofta är kopplad till prislappen. Men bokar du med KILROY behöver du inte göra avkall på äventyret för att resa budgetvänligt. Vi erbjuder prisvärda alternativ som låter dig utforska naturen och få en autentisk safariupplevelse utan att spräcka budgeten.

Resorna vi sätter ihop handlar om mer än att bara pricka av The big Five. Det är ett äventyr och vi kan skapa minnesvärda upplevelser som passar alla plånböcker. Mejla oss och berätta ungefär när du vill resa och vad du har för budget så skräddarsyr vi en resa för just dig!

Få ett prisförslag

Frågor eller funderingar kring att åka på en safariresa?

Scrolla vidare för att bläddra runt bland olika safariresor. Våra reseexperter är även proffs på att sätta ihop skräddarsydda safariresor till Afrika. Hör av dig till oss så snackar vi antingen över telefon eller i vår butik i Stockholm. Låt äventyret börja!

Fråga oss om safariresor

Varför åka på safariresa med KILROY?

Designa din drömresa

När du bokar din resa med oss sätter du ihop ditt unika äventyr tillsammans med av av våra reseexperter som tar dina drömmar på allvar. Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva så hittar vi de bästa alternativen på flygbiljetter, boende och häftiga upplevelser. Vi har även koll på allt det praktiska som visum, försäkringar, packingstips och annat!

Slipp turistfällor

The KILROY Way är vårt ramverk för att skapa oförglömliga reseupplevelser som inte alltid är helt lätt att planera själv. Alla resor vi sätter ihop innehåller väl utvalda ingredienser för att se till att du får mest valuta för din reskassa. Det gör att just din resa unik och ger dig möjligheten att utforska fantastiska platser och kulturer.

Trygghet på resan

När du ger dig ut på ditt äventyr kan du känna dig trygg med att vi fortfarande finns där för dig. Om du stöter på oväntade situationer eller vill ändra dina planer finns vi där som support under hela resan tills att du är hemma igen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...