{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Båtluffa i Asien

En katamaran på kryssning i Asien.
Ett fartyg för alla som vill båtluffa i Asien.

Upplev Asien från båtdäcket

Drömmer du om att leva det ljuva livet ombord på en båt som kryssar mellan de förtrollande klippformationerna i Asiens kristallklara vatten? Du kan välja att antingen signa upp dig på en kryssning i Asien, eller varför inte kasta dig ut på ett äventyr med båtluffning!

Asien är som gjort för havsäventyr med sina många avskilda öar som alla har sina unika kulturer. Du kan åka på kryssning i Vietnam för uppleva ikoniska Halong Bay. Eller vad sägs om att båtluffa mellan Maldivernas orörda öar?

Boka in en reserådgivning så snackar vi vidare!

Varför båtluffa i Asien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...