{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Öluffa i Thailand

En segelbåt som låter dig öluffa i Thailand.
En seglbåt sedd från ovan med ett gäng som öluffar i Thailand.

The full experience av Thailand till sjöss

Om du är motsatsen till en landkrabba och dessutom drömmer om att resa till Thailand så är det här en aktivitet i din smak. Vad som väntar dig är nämligen en unik upplevelse ombord på en båt som tar din mellan Thailands öar. Känn vinden i håret, havsbrisen och känslan av frihet. Tillsammans med ett gäng andra backpackers tar ni er ut på ett äventyr som sätter kurs mot Thailands unika och vackra paradisöar. Nyfiken på att öluffa i Thailand?

Boka in ett möte & snacka vidare med oss!

Vad ingår när du öluffar i Thailand med oss?

Ombord på båten finns en kapten och vanligtvis även en sjöman samt en kock som är redo att guida dig genom Thailands highlights. Dessutom är de flesta måltiderna inkluderade i priserna. Ni upplever Thailand både till sjöss och på land och övernattar i små mysiga hytter på skeppet. Du kan vara helt säker på att få höra en hel del rövarhistorier under resan gång och många intressanta möten med locals väntar dessutom. Slutligen så kommer ni att ta er till platser i Thailand dit många andra resenärer aldrig satt sin fot. Kort och gott, att öluffa i Thailand med oss ger dig en upplevelse av landet på nivån 2.0!

Taggad på att öluffa i Thailand?

Vi guidar dig genom alla möjligheter till att uppleva Thailand från relingen. Hör av dig till oss så ser vi till att du kommer iväg på ett smooth båtäventyr till Thailand. Klicka på knappen, fyll i formuläret och BOOM - vi tar fram ett reseförslag helt gratis åt dit. Easy peasy!

Få gratis reserådgivning

Varför öluffa i Thailand med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

Vi har samarbetat med leverantörer världen över i många år, så du behöver inte oroa dig för kvalitén och säkerheten. Vi har redan gjort det åt dig.

Slipp turistfällor& blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...