{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Segla vid Galapagos i Ecuador

Båtluffa i Ecuador | Segla rund Galapagos | KILROY
Båtluffa i Ecuador | Segla rund Galapagos | KILROY

Segla runt Galapagos vackra öar

Jättesköldpaddor, blåfotade sulor, sjölejon och leguaner. Segla runt Galapagos och båtluffa runt bland öarna och se det unika djurlivet med egna ögon. Galapagos har ett unikt ekosystem och när det kommer till naturen kan du vandra på svart lava i dramatiska landskap till kritvita paradislika stränder. En naturguide berättar mer om den unika floran och faunan och efter en båtluff runt Galapagos har du nya härliga perspektiv att se fram emot.

Vad du kan förvänta dig när du seglar vid Galapagos

Gillar du att komma bortom de vanliga? Då är du rätt person för att utforska det rika och varierande marina livet som Galapagos erbjuder. Att beskåda havssköldpaddor, rockor och lekande sjölejon hör ofta till höjdpunkterna. Dessutom tar vi med dig till några av de bästa snorklingsplatserna!

Taggad på att båtluffa runt Galapagos?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din båtluff. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om seging och att båtluffa. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Hör av dig till oss!

 

Varför segla vid Galapagos med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...