{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tågluffa med tågpass

järnvägsräls sedd från ovan som kan upplevas genom att tågluffa utomlands
personer i en skog som tågluffar utomlands

Tågluffa genom världen med ett tågpass

Tåg är ett legendariskt och likväl odödligt sätt att resa på. Luta dig tillbaka och njut av utsikten medan du korsar landsgränser. Längs vägen passerar du landskap du aldrig annars hade fått uppleva.

Varför tågluffa?

Utöver de uppenbara miljöaspekterna så är ett av de främsta argumenten för att tågluffa utomlands just den sociala aspekten. Att resa med tåg innebär slow travel och de resulterar i gott om tid för att lära känna dina medresenärer. Win, win, WIN!

Att uppleva ett land, eller flera, från en tågkupé kan vara ett av de bästa sätten att lära känna ett land på. Du hittar tågpass och järnvägar på de flesta platser i världen, så vad väntar du på?

Tågluffa i Asien

Om du är taggad på att tågluffa i Asien bör du överväga att påbörja tågresan redan i Europa. Från Sverige kan du smidigt ta dig till St. Petersburg i Ryssland. Därefter kan du påbörja din resan längs världens mest kända räls, inte mindre än den mytomspunna Transsibiriska järnvägen.

Vill du fortsätta äventyret mot de sydligare delarna av Asien bör du satsa på Transmongoliska järnvägen som gör en avstickare till Beijing i Kina. Den Transsibiriska järnvägen tar dig djupare in i Ryssland med avslut i Vladivostok som ligger på Rysslands östkust.

Från Beijing, alternativt Vladivostok, kan du toppa resan genom att tågluffa vidare längs Japans järnvägar med Japan Rail Pass. Där hittar du den fetaste typen av tågluff. Just sayin…

Inte nog med det, du kan även tågluffa i Indien! Om du är ute efter ett kulturkrock i nivån 2.0 är det här ett transportmedel du bara måste spana in.

De populäraste alternativen om du vill tågluffa i Asien:

Läs mer om att tågluffa i Asien här

Tågluffa i Europa

Att tågluffa i Europa låter dig lära känna våra grannländer på helt nya nivåer. Glöm packade turiststråk och chartrade bussar. Med ett så kallat interrailkort kan du ta tåget långt bortom det kända Europa. Mot ett Europa som du antagligen knappt visste fanns i öst.

Att tågluffa i Östeuropa ökar i popularitet och inte undra på det. Det ligger ett stenkast bort i förhållande till de populära resmålen i fjärran, det är i stor mån outforskat och sist men absolut inte minst otroligt intressant när det kommer till historia, kultur och sceneri.

Om du är under 27 år kan du dessutom köpa ditt interrailkort till ett extra förmånligt pris.

Lär mer om att tågluffa i Europa här

Nyfiken på att tågluffa utomlands?

Hos oss kan du köpa biljetter i flertalet olika varianter, samt signa upp dig på tågresor som görs tillsammans med andra backpackers. Vi guidar dig genom de olika paketresorna som kan göras med tåg. Dessutom kan vi hjälpa dig som endast boka tågbiljetterna, exempelvis biljetter för Transsibiriska järnvägen och interrailkort för Europa.

Klicka på knappen nedan, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig för att snacka vidare om möjligheterna.

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv till oss

Varför tågluffa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta tågresan för dig:

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...