{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Designa din drömresa

designa din drömresa med kilroy
Surfing Australia
Thailand - Laos - Kambodja - Malaysia - Indonesien - Australien eller ska jag börja i Vietnam eller Singapore?
Vill du göra en roadtrip i Australien? Eller backpacka i Asien? Eller drömmer du om safari i Tanzania, surf i Costa Rica eller Sydamerika? Börja själv skissa på din resrutt och hör sen av dig till oss så kikar vi på dina resplaner tillsammans. Funkar din rutt du skissat upp i praktiken, räcker din budget och vad finns det att göra förutom sol och bad? Vi har själva rest massor och kan reda ut alla frågetecken kring flyg, prisvärda boenden, hyrbilar och spännande äventyr som dykning, surf, eller volontärarbete. Vi ser till att du får ut det mesta av din resbudget!
Börja designa din drömresa

 

Tips & råd från resexperter som själva sett världen

Vi har själva rest massor, i flera olika världsdelar och vet alla do's and don'ts när det kommer till det mesta. Som vilken resväg som är bäst, packing, visum och vilka maträtter du absolut inte får missa!

Planera din drömresa tillsammans med oss

Börja skissa på ditt resrutt här själv, få förslag på äventyr efter dina svar och boka sen in ett snack över telefon eller i vår butik i Stockholm så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din resa. Finns det något du bör tänka på kring den rutt du angett, räcker din budget och vad kostar det att surfa, dyka etc?

Trygghet & Support under hela resan

Vi finns här när du är ute och reser, om något händer eller du behöver hjälp på något vis kan du alltid hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Vi är experter på resor med flera stopp

Vi är bästa kompis med de flesta stora flygbolagen vilket innebär att vi ofta kan ordna fram biljetter som inte går att hitta i de vanliga sökmotorerna, framförallt om du vill göra flera stopp, kanske i flera olika delar av världen?

Boat Thailand
alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...