Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Balkan

Bled Slovenia Lake Bled Fall Colors
kuststad i albanien under en resa till balkan

Resa till Balkan - Europa med en twist

Ge dig ut på vägarna under en roadtrip genom Balkans imponerande landskap och underligheter. Vandra eller cykla över kullar och ta dig genom livliga byar. Flyg fram på de vilda floderna som kantas av de ännu vildare bergen. Hoppa från ö till ö, från en öde strand till en annan. Det kristallklara turkosa vattnet är svårt att slita sig från.

Njut av livemusik på folkfyllda renässanstorg, få en koffeinkick på ett mysigt kafé och köp dagens matvaror på en av de många marknaderna som kantas av den svunna mörka tidens arkitektur. En resa till Balkan tar dig med på ett äventyr du sent glömmer.

Vill du resa till Balkan? Snacka med oss!

Det exotiska sydöstra Europa

Balkan är en del av Europa, men regionen har sin egen twist. Den har en touch av det okända, en vibe av det förflutna och en atmosfär av nya tider. Även om det inte så långt hemifrån är Balkan i verklighetens namn vilt och orört för de flesta. Det är ett sådan där "kan-inte-fatta-att dessa-feta-landskap-och knasiga-kulturer-fanns-så-nära-hemma”-resmål. Att resa till Balkan är en tripp för dig med ett öppet sinne och en förkärlek till kontraster.

Vad och var?

Västra Balkan är ett bra ställe att börja din resa på. Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Montenegro, Nordmakedonien, Serbien och Slovenien var de sex konstituerande republikerna som utgjorde forna Jugoslavien. Alla är nu oberoende länder med en delad dramatisk historia.

Angränsande till västra Balkan är Albanien. Ett land som även detta haft många regimbyten under sin historia. Direkt efter Andra världskriget var Albanien det mest isolerade landet i Europa.

Nu tar Balkan igen för den förlorade tiden som ödslats på krig och oroligheter. Länderna har gått vidare och är idag fantastiska platser för alla som vill utforska de exotiska och mindre upptäckta delarna av Europa.

Få ut det mesta under en resa till Balkan

När du planerar en resa till Balkan kan du räkna med att kostnaderna för transport, mat och för att leva är lägre än i många andra delar av Europa, vilket innebär att det finns mer utrymme för feta aktiviteter i din budget. Oavsett vad som triggar igång din wanderlust är detta något du definitivt bör ha i åttanke och utnyttja till max när du planerar din resa till Balkan.

Västra Balkan är ett litet område vilket innebär en enda sak: rundresa! Naturligtvis kan du också göra valet att endas utforska ett av länderna under en resa till Balkan, det är inget fel med det. Hoppa på en buss, ett tåg eller hyr din egen campervan. Det är rätt lätt att ta sig runt och även om kollektivtrafiken inte är det mest omfattande finns det några rutter, särskilt genom berg- och ravinlandskapen, som man bara dör för.

Om du istället drar iväg på en roadtrip kom ihåg att lokalbefolkningen har en något lösare tolkning av trafikreglerna än vad du kanske är van vid. Det är en del av charmen med Balkan.

Du kommer snart märka att människorna i Balkan är lokalpatrioter och älskar allt som är lokalproducerat. Grönsaker, örter och bär från naturen, och den stora kärleken till kött kan inte nog understrykas. Vägrestaurangerna, särskilt i Serbien, Montenegro och Bosnien-Hercegovina, är de perfekta platserna att avnjuta de lokala godbitarna. De är dessutom de mest ultimata platserna för att prata med locals.

Så… vad väntar du på? Det är dags att börja planera din resa till Balkan, packa väskan och dra. Det exotiska är så obegripligt nära.

Ta en roadtrip på Balkan

Ett grymt sätt att uppleva Balkan är genom att göra en klassisk roadtrip. Hyr en campervan och rulla genom de vackra landskapen i din egen takt. Det är den ultimata frihetskänslan och du väljer själv vad du vill se och göra. Vi kan såklart hjälpa till med förslag och bokning av aktiviteter längs vägen om så önskas.

Spana in dessa roadtripförslag i Balkan om du behöver inspiration!

Vänta inte längre, packa dina väskor och ge dig av för att utforska ”the Exotic Nearby”!

Taggad på att resa till Balkan?

Om svaret är ja, signa då upp dig på en gratis reserådgivning så börjar vi planera din drömresa. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Balkan

Om du förälskat dig i Balkan är nedan platser några som du bara måste besöka.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...