{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Island

Res till Island och dess dramatiska natur
Res till Island och dess dramatiska natur

Resa till Island – annorlunda naturupplevelser

Island är ett fantastiskt resmål för den som gillar annorlunda naturupplevelser! Besök platser som vattenfallet Gullfoss, gejsern Geysir och glaciärsjön Jökulsárlón. Upplev norrsken, se de geotermiska poolerna vid den Blå lagunen, testa forsränning, glaciärvandring eller isklättring!

Vill du resa till Island? Snacka med oss!

Sevärdheter på Island

Europas vackraste vattenfall Gullfoss, med en fallhöjd på 32m fördelat i två steg, är verkligen värt att uppleva. Föreställ dig att du står vid kanten av vattenfallet, solen skiner och vinden blåser i ditt ansikte, samtidigt ser du ett dussintals regnbågar som fullkomligt exploderar av färger och förgyller det vackra vattenfallet - du lär bli förbluffad av dess storslagenhet! 

När man är på Island måste man också se och uppleva gejsrar. Inte så långt bortanför Gullfoss hittar du det magiska gejserområdet. För den som aldrig har sett en gejser så är synen överväldigande Den varma källan Geysir påstods vara den största gejsern i världen och när den var som mest aktiv nådde dess vattenkaskader en höjd av minst 80m. Runt omkring Geysir finns flera varma källor, såsom den livliga Strokkur, som med några minuters mellanrum skjuter upp ett torn av vatten och ånga 30m upp i luften. 

Aktiviteter på Island

Island erbjuder utmärkta alternativ för forsränning, isklättring och glaciärvandringar. Testa forsränning i den isländska floden Hvítá. Välj mellan de olika nivåerna från 2-4, som är väl lämpade för både våghalsar som nybörjare. Om du vill ha en mer unik upplevelse ska du prova isklättring som kan utövas året runt på Island.

Här finns också dykning på ett annorlunda sätt, i sötvattenssjöar med en otrolig sikt och du kan även prova på att dyka i sprickor som skapats av rörelser mellan kontinentalplattorna som har fyllts av sötvatten. Glaciärvandringar är ett utmärkt sätt att upptäcka underverken i de stora isskulpturerna, åsarna och de djupa sprickorna. Vill du ta det lite lugnare finns det också möjlighet att testa att åka skoter och åka på tur med fyrhjuling!

Restips Island

  • Reykjavik har ett fantastiskt nattliv! Gå på en barrunda och upplev en sommarkväll där solen aldrig går ner, eller upplev de mörka vintermånaderna när ingen natt är den andra lik och himlen är täckt av stjärnor.
  • Det finns inga tåg på Island så om du vill resa runt i landet är det egen bil som gäller eller med bussar!
  • Mitt ute i det isländska månliknande landskapet hittar du den Blå Lagunen, som är ett så kallat Thermal Spa. Här kan du koppla av i det varma geotermiska havsvattnet och njuta av att andas den rena, friska isländska luften.
  • Jökulsárlón ligger i södra änden av glaciären Vatnajökull.

Låter en resa till Island som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Island. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Island

Varma källor, glaciärer, berg, kolsvarta stränder, vattenfall och gejsrar. Island har magiska naturupplevelser! Besök den blå lagunen och njut av frisk isländsk luft medan du tar ett bad i den varmt geotermiskt vatten. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...