{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Europa

Res runt i Europa
Upptäck Europas många städer

Resa till Europa – storstäder, kultur och historia

Är du redo att kasta dig ut på vågorna och uppleva den ultimata surfupplevelsen? Då har du kommit helt rätt! Europa, med sina mångfaldiga stränder och kulturella rikedomar, är ett paradis för alla som älskar att ta sig an vågorna. Men vänta, vi har en speciell pärla för dig – Portugal!

Vill du resa i Europa? Snacka med oss!

 

Sol, stränder och surf i Europa

I Portugal är surfkulturen är lika varm och välkomnande som solen som skiner över de gyllene stränderna. Oavsett om du är en nybörjare som knappt har stått på en bräda eller en erfaren surfare som letar efter nästa adrenalinkick, har Portugal allt du behöver för att göra din surfresa oförglömlig.

Så sätt på dig din wetsuit och gör dig redo att utforska Portugals surfscener, från de legendariska vågorna vid Nazaré till de avslappnade stränderna vid Ericeira. Här finns det ingen brist på äventyr eller möjligheter att fånga den perfekta vågen. Så vad väntar du på? Låt oss ge dig en smak av det europeiska surfparadiset och visa varför Portugal är den ultimata destinationen för alla surfälskare därute!

Roadtrip i Europa

Sätt dig bakom ratten och känn friheten när vi tar dig med på en upplevelse utöver det vanliga. Portugal är mer än bara fantastiska stränder och pittoreska byar – det är en drömdestination för alla roadtrippers därute, och vi är här för att visa dig varför!

Följ med oss när vi kör längs slingrande vägar genom dramatiska bergspass, pittoreska vinodlingar och charmiga småstäder. Utforska de kustnära klipporna och de avlägsna stränderna som bara väntar på att upptäckas. Och förstås, missa inte chansen att smaka på den utsökta portugisiska maten och njuta av det livliga nattlivet!

Oavsett om du är en erfaren roadtripper eller helt ny på vägen, har Portugal något för alla. Så ta med dina vänner, ladda upp favoritmusiken och låt oss tillsammans göra din drömresa till verklighet. Europas vägar väntar – är du redo att ge dig ut på äventyr?

Låter en Europaresa som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du börja skissa på din drömresa? 

  1. Använd vår reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Vi skickar en översikt av din drömresa du skapar via mejl!
  3. Vill du ha ett prisförslag på resan du har satt ihop? 
  4. Kika på det i lugn och ro så trixar vi om det tills du är helt nöjd! 


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personlig hjälp av våra reseexperter på KILROY om du vill. 

Börja designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...