{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Mellanösterns moderna Bahrain
Moderna byggnader i Bahrain

Resa till Bahrain

Bahrain rankas som en av de mest ekonomiskt konkurrenskraftiga länderna i den arabiska världen och är en av de mest utvecklade i regionen. Många Saudier kommer för att besöka Bahrain vid veckoslut och helgdagar för att göra utnyttja det liberala Bahrain vilket är en verklig bonus för kvinnor. Bahrain är en plats där du kan njuta av livet utan att begränsas av strikta religiösa lagar. Du kan gå på konsert eller film som du vill, det vill säga med vem du vill och när du vill, ta en drink i en bar, dansa hela natten eller bara gå hand i hand längs stranden med din partner.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Kultur och natur under en resa till Bahrain

En av de kulturella höjdpunkterna är Nationalmuseet, där du kommer få en bra inblick i landets historia och en förståelse av den forntida Dilmun civilisationen liksom se många intressanta arkeologiska skatter. Ett annat museum som är väl värt ett besök är Oil Museum, som ger dig en ordentlig tankeställare på hur historien och produktionen av olja har haft för inverkan på världen i dag.

Al-Areen, ett naturreservat och park är ett annan intressant stopp. Du kommer att se en fascinerande natur och möta djur som Oryx och Addax (Antilop-djur). Bahrain är ett stort fan av motorsport och 2004 arrangerade Bahrain sitt första Formel 1-VM tävlingen på Sakhir racerbanan. Vi skulle definitivt rekommendera att du passar på att se ett lopp, även om det inte är en formel 1-lopp, vilket prestandabillopp som helst kommer ge dig en riktig kick!

Qala'at al-Bahrain är en gammal plats och var centrum för Dilmun-civilisationen och rankas som ett av de viktigaste områdena i regionen, med ruiner av heliga byggnader samt spår av en förlorad civilisation med anor från 2300 BC.

Mat, mat, mat...

Du behöver inte vara orolig för att du ska gå hungrig i Bahrain, här kan du verkligen äta riktigt gott, Adlya-området är fullt av bra restauranger. Passa på att prova lokala delikatesser såsom Baba ghanoush, en kryddstark kycklingrätt eller en populär lammrätt med färska dadlar, nötter och yoghurtdressing. Det kommer bli en fantastisk matupplevelse!

Kvällsshopping och pärlor

Kvällsshopping är normen i Bahrain och något man inte får missa. Att strosa runt på gatorna i Bab al-Bahrain är inte bara pittoreskt utan det finns också chans att hitta några riktiga och unika fynd. Det finns även moderna shoppingkomplex säljer allt och mer därtill. Pärlor är en lokal specialitet, så om du inte har ett par pärlörhängen då är det här stället att köpa dem på och om du är intresserad av hur de skördas så kan du boka dig på ett spännande dykäventyr.

Besök Manama, namnet betyder "den plats som sover". Man undrar hur namnet kom till. Staden sover aldrig. Med sin pulserande energi, kvällsöppna och livliga barer och klubbar, it just doesn't make any sense at all!

Låter en resa till Bahrain som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Bahrain. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Upplev mer under en resa till Bahrain

Bahrain ligger i Persiska viken mellan Saudiarabien och Qatar, och öarna är vackra som glittrande pärlor. Det finns massor att göra när man turistar i Bahrain, du kan uppleva allt från en modern Jet Set livsstil, fantastisk shopping både dag och natt, formel 1-lopp i antika städer, en vacker natur och fantastiska dykäventyr.

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...