Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Shiraz Moské i Iran

Resa till Iran

Resor till Iran är en upplevelse av så sällsynt slag att du kommer att berätta om det resten av ditt liv. Iran döljer unika kulturskatter, såsom Persepolis och moskéer i Esfahan som tar andan ur även de mest erfarna och äventyrsmättade backpackers. Karaktären varierar från oändliga öknar till majestätiska vulkaner, från dykning på sommaren till skidåkning på vintern. Iranierna själva är varma och välkomnande. Deras nyfikna vänlighet gör varje resa till Iran en unik och oförglömlig upplevelse som helt förvandlar vår stereotypa bild av livet i Mellanöstern.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Teheran

De flesta guideböcker rekommenderar dig att lämna denna överbefolkade och nedsmutsade stad så snabbt som möjligt. Det är synd. Om du söker lite under ytan på den till synes oattraktiva fasad som Teheran visar upp så erbjuder staden vackra museer, orientaliska basarer, te-hus och mysiga kvällar i stadens många parker där invånarna samlas för picknicks året runt. Efter några dagar i Teheran kommer du att få en djupare inblick i den uppenbara kontrast som finns mellan Irans religiösa anhängare, och de flesta unga människor som vill leva som sina amerikanska och västerländska förebilder.

Sevärdheter i Teheran

Missa inte den jättelika basaren i södra Teheran nära Imam Khomeini Square. Starka män med lastbilar skjuter enorma mängder mattor, spets-bhs, textilier och mycket mer, in och ut ur de labyrintiska gatorna på Bazaren. Bazaren är så otroligt stor och svår, att du ger upp att hitta vägen tillbaka där du kom ifrån. Detta är inte en turist-bazaar.

I stor kontrast till fattigdomen i södra Teheran, finns det starkt bevakade juvel muséet, som visar orimligt stora pärlor från en samling av gamla Shahen. Ett överflöd av diamanter i stora högar och överdådiga dekorationer finns till försäljning för besökare några timmar i veckan.

Shiraz och Persepolis

Shiraz utgör hjärtat av den persiska kulturen. Det är utan tvekan värt att resa ut i Irans öken för att uppleva de imponerande resterna av Persepolis en timmes bilresa utanför Shiraz. Persepolis är ett palats som byggdes år 500 f.Kr. av Dareios den 1st. Han var inte sparsam med byggmaterial, och byggde palatset av svart marmor, som var polerad ljus och glänsande. Även om endast ruinerna av Persepolis är kvar, kan du lätt se framför dig hur dyrbara persiska mattor täckte golven i det 20 meter höga palatsets hallar.

Iranierna känner också Shiraz, som den stad där deras kära poet Hafez, levde och dog på 1300-hundratalet. Alla iranier är förtjusta i Hafez, oavsett ålder, inkomst och religiös övertygelse. Ett besök på Hafez grav i Shiraz är nästan som en pilgrimsfärd för iranierna, och runt graven läser folk upp sina dikter, medan de rör vid kistan. I alla iranska städer, träffas ofta ungdomar, som i stället för tiggeri, säljer färgglada kuvert med poetiska profetior skrivna av Hafez, som förutsäger din framtid och ger intelligenta råd.

Irans berg - skidåkning och pysande vulkaner

Om du packar varma kläder, tält och sovsäck kan du vandra i bergen i Iran, och uppleva en fri och tolerant sida av Iran, som saknar politiska och religiösa regler. Här bär kvinnorna inte slöjor och ogifta män och kvinnor sova nära varandra i tälten för att hålla värmen.
Vintertid faller den finaste pudersnön i bergen i Iran. När den populära skidorten i Dizin startar sina liftar strömmar rika iranier dit från Teheran. Platsen är inte stor, men snön är utmärkt och Dizin är en perfekt skidort för våghalsiga som söker bra off pist. Många unga iranier vill dock bara visa upp sina nya snowboards på tehusen vid slutet av backarna, där dom flörtar och byter telefonnummer.

Tochal

Tochal, det högsta berget norr om Teheran, markerar ett synligt slut på den gigantiska staden som fortfarande expanderar utöver de chockerande 15 miljoner invånare som redan bor där. Det är en populär helgdestination för iranier som behöver andas lite frisk luft. Tochals stora stenar är perfekta för klättring och under sommarlovet vimlar det av koncentrerade klättrare som hänger överallt från linor och klätterstegar. Ta med egna KLÄTTERSKOR och klättra du med!

Damavand

Irans högsta berg (5678 m), Damavand, är en perfekt konformad vulkan ett par timmars bilresa från Teheran. Du kan klättra Damavand på bara två dagar, men det kräver rätt utrustning, god form och lite erfarenhet av bergsklättring. Utmaningen är att hantera den höjd och doften av svavel som läcker från insidan av vulkanen på cirka 5000 meter höjd. Under sommaren finns det alltid många iranier på berget, och stämningen är otroligt vänlig.

Låter en resa till Iran som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Iran. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Iran

Emam square i ökenstaden Esfahan förtrollar alla som sätter sin fot på detta enorma 67.000 m2 kvadratmeter stora torget. Det är de vackra ljusblå dekorerade plattorna av moskéen längs torget, som helt enkelt gör varje besökare gapande mållös. Det är en otroligt vacker upplevelse att besöka Emam moskén vid middagstid, när plattorna gnistrar i solen och ljudet av middagstidsbönen ekar i korridorerna.

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Vänligen fyll i alla fält

  Stäng
  Kontakta oss
  Skriv till oss

  Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

  Detta fält behöver fyllas i
  Detta fält behöver fyllas i

  Äventyret börjar nu!

  Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

  KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

  Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

  Vi kommer bland annat att snacka om:

  ...allt är såklart HELT gratis!

  Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

  Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

  OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

  Vi hörs snart!

  Teamet på KILROY

   

   

  Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

  Boka ett möte

  Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
  Detta fält behöver fyllas i

  Äventyret börjar nu!

  Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

  KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

  Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

  Vi kommer bland annat att snacka om:

  ...allt är såklart HELT gratis!

  Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

  OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

  Vi hörs snart!

  Teamet på KILROY

   

  Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...