Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Resa till Qatar

Resa till Qatar - Det moderna mellanöstern

På en resa till Qatar kan du på nära håll se hur välstånd och modern utveckling i snabb takt kan förändra ett traditionellt arabiskt land till ett futuristiskt Disneyland med dyra hotell och köpcentra. Samtidigt kan du uppleva öken, oaser och ovanliga naturfenomen. 

Vill du resa till Qatar? Snacka med oss!

Autentiskt arabiskt under en resa till Qatar

Det är inte mellanöstern mystik och "tusen och en natt" teman som numera utspelar sig i Qatar. Detta land har helt andra saker att erbjuda. När oljan fick sitt verkliga uppsving på marknaden i slutet av 1900 talet blev Qatar snabbt ett av världens rikaste länder. Rika oljeshejker gjorde sitt bästa för att förvandla det gamla arabiska landet till ett futuristiskt "jetset" mekka. Det är denna stil snarare än det autentiska arabiska som präglar landet. 

Qatar - Premier League i Mellanöstern

Varje år besöks Qatar av nästan lika många turister som det finns invånare i landet, och reseindustrin i Qatar har plötsligt insett att det finns pengar i återuppbyggnaden av en "sann arabisk anda", som motsvarar den stereotypa bilden av ett arabiskt land med hektiska souqs, glittrande moskéer och hus av lera. Därför kommer du att se många nya hotell och resorts där man bor i beduintält, äter på filtar i mörka grottor och blir skrubbade på ryggen i ett ångande hamam. Vissa skulle säga att Qatar riskerar att bli ett arabiskt Disneyland.

Innan du packar dina väskor och reser till Qatar, kom ihåg att folk här är wahhabitmuslimer som i Saudiarabien. Det betyder att de inte dricker, och att män och kvinnor klär sig i traditionella vita Sheik kläder och i svarta sjalar. Som turist i landet, måste du tänka på detta! Män får inte gå i shorts och kvinnor måste täcka axlar och knän. Annars är Qatar ett fritt muslimskt samhälle, och sedan 1995 råder pressfrihet. Det är också här som tv-kanalen Al-Jazeera finns.

Undvik resor till Qatar under sommarmånaderna, då medeltemperaturen är ca. 35 grader och luftfuktigheten stiger till hela 90%. Om inte detta är nog så förekommer det dessutom ofta sandstormar på sommaren!

Doha - stora visioner och dyra hotell

I det moderna och välbärgade  Doha har man stora visioner och tror absolut att levnadsstandarden kan bibehållas - även när oljan tar slut. Skyhöga hus och kranar skjuter mot himlen och nya skyskrapor med spegelsläta glasfasader byggs allt högre. 

Endast 20% av Qatars invånare är araber. Resten är manliga gästarbetare, och därför kommer du inte träffa många kvinnor i Qatar. Det kan ibland kännas som om ingen av de som bor i Doha verkligen rotar sig, utan att alla är just på väg.

Doha är känd för det 7 km långa Al-Corniche vattnet som omger Dohas hästskoformade vik med palmer, lyxhotell och dyra lägenheter. Qatar är kanske Mellanöstern dyraste land med priser över 100 dollar per natt. Du kanske kan spara lite pengar genom att äta på lokala restauranger och genom att få lite tips och råd av några Qatar-boende. 

Qatars äkta arabiska marknad: Souq Waqif

Den ursprungliga arabiska känslan infinner sig i den labyrintiska Souq Waqif. Även om denna Souq nyligen har renoverats för att hedra turister, är atmosfären bibehållen, och det är här den traditionella hektiska handeln äger rum i full kraft. Här kan du köpa folkdräkter, kryddor och exotiska presenter att ta hem. Många gamla souqs har konkurrerats ut av gigantiska shoppingcentrum, där de rika kvinnorna i Doha visar upp sina senaste Luis Vuitton väskor.

Bir Zekreet - en avskild oas

Vad Doha saknar i form av typisk arabisk atmosfär hittar du i den lilla oasen Bir Zekreet. Denna oas är en liten sandfärgad stad och ser ut som något från en Kalle Anka tidning. Här finns inte många turister, eftersom det kräver 4WD att komma till oasen, och du måste ta eget tält, mat och vatten. En vistelse här betalar sig med en stjärnklar natt i öknen. Mycket romantiskt.

Khor Al-Adaid - extraordinär naturupplevelse

Den vackraste naturupplevelsen i Qatar är otvivelaktigt Khor Al-Adaids migrerande sandbankar, som skapar de vackraste böljande formationerna i sanden. Denna öken breder ut sig ända ner till en sjö som ansluter till Arabiska Gulfen 10 kilometer bort. Djurlivet är fantastiskt med sköldpaddor och sjökor, och platsen är också med på UNESCO: s världsarvslista.

Al-Khor - det traditionella Qatar

Om du är historiskt och kulturellt intresserad är hamnstaden Al-Khor strax norr om Doha värt ett besök. Staden var en gång centrum för Qatars stora pärlindustri som kollapsade 1930 och lämnade Qatar i stor fattigdom. Idag är Al-Khor är ett mysigt ställe att tillbringa några dagar i för att titta på traditionella hus i gamla stan och på fåglarna i Al-Khor Gardens. På kvällen kan du njuta av utsikten och det lokala köket på en av restaurangerna längs Al Khor Riviera.

Låter en resa till Qatar som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Qatar. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...