{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Rejser til Doha i Qatar | KILROY
Rejser til Doha i Qatar | KILROY

Resor till Doha – med än bara mellanlandning

Doha är en stad i ständig utveckling och det sker alltid mycket här. Doha är huvudstaden i Qatar och ett av de mest spännande, moderna och futuristiska länderna i Mellanöstern - och det säger inte så mycket om vad som väntar på en resa till Doha! Doha är för många en plats för mellanlandning på den fortsatta resan mot Asien, Afrika eller Oceanien, men staden är definitivt värt ett besök i sig där du kommer att uppleva något av Mellanösterns mysterium. Det finns mycket att uppleva och du kommer inte ångra ditt besök här.

Vill du resa till Doha? Snacka med oss!

Sevärdheter i Doha

Så snart du landar i Doha, kan du känna den mellanöstliga kulturen som råder här. Den breder ut sig annorlunda, människor klär sig annorlunda och du snor åt dig nya intryck. Vad sägs om att prova en kvällskryssning första kvällen i Doha? Det är ett bra sätt att komma fram medan du njuter av en middag samt tittar på den futuristiska silhuetten som Doha är känd för.

Besök också Museum of Islamic Art som med sin unika design och enorma samling av arabiska föremål, det är definitivt värt ett besök. Gå in på The Pearl som är en konstgjord ö byggd från grunden. Här hittar du hotell, lägenheter och shopping. I The Pearls hamn ligger lyxbåtarna sida vid sida. Du borde hinna med att prova på sandboarding i öknen eller en kryssning strax utanför metropolen innan du lämna Doha igen. Tillbringa en hel dag med äventyr och adrenalin och avsluta med en måltid i ett Bedouin Camp samt kanske ett dopp i Persiska viken.

Shopping i Doha

Det är verkligen inte svårt att spendera sitt viskort i modemedvetna Doha. Ta dig till det stora köpcentret Vellagio, som har allt från H & M till exklusiva varumärken. Om du känner att dina inköp plötsligt blir för mycket, kan du ta en paus på isbanan för att åka lite skridskor. Eller vad sägs om ett besök på köpcentrets eget tivoli? Du upptäcker snart att Vellagio är inspirerat av Venedig, och du kan naturligtvis åka gondol på en av de många kanalerna. Om du letar efter lokala skatter som konst, kläder eller mat kan vi rekommendera ett besök på Souq Waqif. Souq Waqif är Dohas äldsta marknad, som delvis återställdes 2004. Ett yngre folkligt liv kännetecknar marknaden och det finns trevliga restauranger och hotell. I Souq Waqif får du en bra inblick i autentiska Doha.

Stränder i Doha

Stranden ligger aldrig långt bort i Doha. Med solen och ett varmt klimat året runt är det utan tvekan frestande med ett dopp. Många av hotellen har egen strand, så det kan vara värt att bo på ett hotell vid stranden.

Nattliv i Doha

Det är oftast mest fart i Doha på torsdagar och fredagar. Helger i arabvärlden börjar på en söndag, så lördagar är vanligtvis mycket lugna. Det finns många fina restauranger i Doha, men om du vill ha alkohol bör du besöka ett hotell. Flera av de största hotellen i Doha har barer och restauranger där du kan beställa alkohol.

Låter en resa till Doha som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Doha. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...