Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 saker som kan hända på din första interrailresa

10 saker som kan hända på din första interrailresa genom Europa

Bli inte förvånad om du råkar ut för någon av dessa saker

Vi har testat på att resa med interrail ett antal gånger nu och tänkte att vi kan lika gärna dela med oss av några saker som du kan råka ut för på ditt första (eller tredje) interrailäventyr. Bara så att du är förberedd, och var inte orolig, detta är saker som hänt oss också.

1) Undra över vart du hittar korrekt plattform för din avgång

Några av Europas tågstationer är STORA, bara att hitta till rätt plattform kan ibland vara en process som tar tid. Ta Paris t.ex. med Gare du Nord, stationen är en ministad i sig själv med ett stort urval av butiker, restauranger och t.o.m. duschrum. Med sina imponerande 32 plattformar kan man förstå att det kan ta lite tid att hitta rätt, något som gäller för många av Europas större tågstationer.

Nyckeln är att komma i tid till stationen, vilket säkerställer att du inte i panik behöver irra runt och leta korrekt plattform. Ge dig själv tid och ankomst åtminstone 40 minuter före avgång på de större stationerna och 20 minuter före avgång på de mindre. De flesta stationer runtom i Europa har en stor elektronisk display vid stora entrén, där kan du hitta din destination, avgångstid och vilken plattform tåget avgår ifrån.

Du behöver inte checka in i förväg till ditt tåg utan du går helt enkelt till din plattform och med interrailpassets resekalender korrekt ifylld hoppar du ombord och vips, är du på väg.  

2) Förlora greppet om tiden när du reser & njuta av det!

Ofta är några av de första tankarna angående att resa med interrail hur mycket tid som spenderas på tågen. 2 timmar flyg jämfört med 6 timmar tåg – Varför ens överväga det? Tja, förutom den ofta stressfulla upplevelsen av att behöva vara på flygplatsen timmar före ditt flyg jämfört med att traska in på tågstationen strax före din avgång så kan slow-travel vara en positiv upplevelse. Varför? Du tappar snabbt greppet om den tid du spenderar ombord på tåg allt eftersom du blir mer och mer avslappnad och lär dig att njuta av resorna ombord på tågen. Ta in de föränderliga landskapen som svischar förbi utanför fönstret medan du avnjuter mat och dryck från tågets restaurang eller café.

På de flesta höghastighetståg kan du njuta av extra bra benutrymme och mycket skönare säten än något flyg kan erbjuda. På slutet av din resa anländer du i stadens hjärta och kan kliva av direkt med ditt bagage i handen. Inget behov av att boka någon lång och dyrbar flygplatstransfer. När du väl kommit hem igen efter ditt interrailäventyr kanske du kommer känna ett sug efter dessa långsamma tågresor. Du får ett nytt perspektiv på tågresande, inte som tid spenderat på tåg utan tid att ta det lugnt, samla tankarna och njuta av resan mot din destination.

3) En oväntad förändring i dina resplaner

Du har ditt interrailpass i handen och är redo att ge dig av. Med en noga utstakad resplan över platser du vill besöka, men ett av dina tåg får under resans gång en tidsändring eller blir helt inställt. Även om tågavgångar ställs in mycket mer sällan än flygavgångar så kan det ske och det fina med interrailpasset är då dess flexibilitet, du kan med lätthet justera din resplan under resans gång till en annan avgång som passar.

Några av de bästa och mest spännande interrailäventyren är dem som inte har varje liten detalj planerad. Det kan vara lockande att förboka alla dina boenden, men med dagens teknik är det lika enkelt att boka boende allt eftersom och p så vis få en ökad flexibilitet på din resa.

Det händer relativt ofta att du ankommer till en destination som du bara tänkt att stanna en natt på och snabbt inser att det finns så mycket kvar att upptäcka där. Eller så möter du ett gäng nya vänner på ett hostel och önskar att du inte hade behövt säga hejdå direkt. Det är exakt i sådana lägen som friheten med interrailpasset kommer väl till hands. Även om du vill förlänga din vistelse några dagar eller byta resplan helt och hållet så är det bara rälsen som sätter begränsningarna!

4) Att missa sitt tåg

När du reser långa sträckor (speciellt vid resa från ett land till ett annat) med tåg så behöver du ibland sätta väckarklockan väldigt tidigt i gryningen, gå direkt upp och ta dig till stationen för att ta ditt tåg. Efter en hård utekväll, nya intryck och mycket promenerande runt i staden kan din kropp naturligtvis vara lite tröttare än vanligt och det händer att du missar tåget som du hade planerat att ta. Men ingen fara! Flexibiliteten i interrailpasset ger dig möjligheten att planera någonting nytt eller bara ta en annan anslutning till din tänkta destination.

Om du har bokat in platsreservationer och missar ditt tåg så går tyvärr denna kostnad förlorad och du behöver boka nya platser om detta krävs. Men du förlorar inte kostnaden för hela din biljett som du hade gjort om du flugit.

5) Missa att hoppa av på sin station

På dessa långa resor kan du bli för avslappnad, somna eller vara upptagen med någonting helt annat, vilket kan resultera i att du missar din station. Här kommer det fina med flexibiliteten i interrail väl till hands igen. Hoppa bara av på nästa station och ta första bästa tåg tillbaka dit du skulle, kom bara ihåg att skriva upp sträckan i din interrail-resekalender.

Stoppen ropas inte alltid ut för alla stationer eller är ibland enbart på ett främmande språk. Notera i förväg vilken tid tåget ska vara på din station och skriv upp de sista stationerna före ditt stopp så att du är redo att kliva av när det är på rätt station. Stationsnamnen är väl utmärkta på perrongen så kika bara ut genom fönstret när tåget närmar sig stationen.

6) Att plötsligt inse hur långt hemifrån du har rest

Efter att du har rest in och ut ur några länder är det sannolikt att du kommer reflektera över hur långt du har kommit. En plötslig insikt att du är långt ifrån hemma genom Europas 350 000 km av järnväg. Ta en skål- att ta sig långa avstånd landvägen är väldigt givande.

Vid det här laget har du säkerligen framgångsrikt tagit dig förbi några av de nämna utmaningarna, tagit in gott om tågutsikt, mött nya människor, fått nya intryck och breddat din bild av Europa.

7) Två nätter på en destination betyder inte två dagar på en destination!

Det kanske låter uppenbart, men målet bör inte vara att trycka in så många destinationer som möjligt på en resa om du bara har en kort semester. Du kommer sluta med att spendera mer tid på att resa än vad du spenderar på dina destinationer och det kommer kännas som allt du gjort var att checka in och ut från boenden och transportera dig till och från tågstationer. Ge dig själv tid att utforska varje destination under ditt interrailäventyr!

8) Få reda på vad som händer om du inte bokar platsbiljett på en lång tågsträcka.

För många skulle interrailresandet vara väldigt mycket lättare om de inte behövde bry sig om några platsreservationer – men det finns en anledning till att de finns, och de kan göra din resa mycket mer avslappnande. En platsreservation garanterar dig en plats på tåget under hela resans gång från punkt A till punkt B. Om du inte gör någon platsreservation på höghastighetstågen eller på långdistansresor, kommer du med största sannolikhet att behöva byta säte flera gånger under din resa på grund av andra resenärer med platsbokning. Det kan vara rätt irriterande att behöva packa ihop dina tillhörigheter och bagage för att leta en ny plats flera gånger under resan, något som kan undvikas om du lägger några euros på att säkra en plats i förväg.

Notera dock att det inte är alla tåg som kräver eller har möjlighet till platsbokning. Om du vill undvika kravet på platsbokning kan du välja att resa med de långsammare regionaltågen. Nackdelen med dessa är att de ofta tar längre tid då de har mer stopp och att det ibland krävs extra tågbyten. Om du är taggad på det och inte bryr dig om hur lång tid det tar dig att nå din destination så kan du enkelt ta dig fram enbart med olika regionaltåg. Ibland får du till och med spendera några timmar på en tidigare okänd destination i väntat på nästa anslutning - något som bara förhöjer ditt interrailäventyr!


9) Korsa gränser inom Europa

När du reser från ett Schengen-land till ett annat är det sällan några gränskontroller. Däremot, om du har rest i ett icke Schengen-land och reser tillbaka in till Schengen så kan tåget stanna och alla pass samlas in av konduktören för att ges till tullen för kontroll.

På visa nattåg kan konduktören samla in passen redan i början på resan om gränsövergången kommer ske under natten för att undvika att väcka alla passagerare. Var inte orolig om detta händer, ditt pass kommer återlämnas igen på morgonen. Vid gränsövergångar eller vid byte av konduktör så händer det att ditt interrailpass och resekalender kontrolleras, så det är en bra idé att ha dessa dokument nära till hands under din resa.

10) Anslutningstider

Om du behöver byta tåg för att nå din destination under resans gång, se till att lämna åtminstone 20 minuter för din anslutning. Om du använder interrail-appen för att skapa din resplan och den säger till dig att du måste byta tåg så är det bäst att kontrollera hur många minuter den lagt in för din anslutning. Ibland kan den visa anslutningstider på så lite som 3 minuter, vilket är väldigt svårt och ibland omöjligt att hinna med. Om du planerar att ta ett tåg med kort anslutning är det bra att kolla så det finns en ytterligare en avgång utifall du inte skulle hinna med din planerade anslutning.

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen resa

Vill du åka på ett interrailäventyr genom Europa på ditt alldeles egna sätt? Såhär gör du:

  1. Skapa din drömresa
  2. Vi kollar upp de bästa alternativen
  3. Du får personlig feedback från en av våra reseexperter

Vi kollar så din resplan inte är ren dårskap utan är fysiskt möjlig att genomföra. Vi hjälper dig få ut det mesta av din tid och dina pengar samt delar med oss av våra bästa restips. Ett förslag från oss är helt gratis och du förbinder dig inte till att köpa något.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...