{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

De exotiska delarna av Europa

Utforska Europas exotiska delar på en resa till Bosnien

De exotiska delarna av Europa

Låt oss hjälpa dig att planera ett grymt interrailäventyr genom Europas mer okända och exotiska regioner. Vad kan du göra och hur borde du göra det för att anamma den lokala livsstilen?

 

Den exotiska porten till Europa

Tågluffen är tillbaka - och Europa likaså! Med miljömedvetenhet å en sidan, och nyfikenhet å andra, tror vi att tågluffning är det perfekta sättet att uppleva Europa på. Ett Europa bortom det vi är bekanta med. Det finns mängder av okända platser som är värda att besöka. I Balkan, i Östeuropa, i norra Spanien, i Skandinavien. Listan kan göras lång. Ge dig iväg och utforska dessa platser, stå ansikte mot ansikte med det oväntade. Ta dig bakom kulisserna. Undvik de platser som kämpar med överturism. Go local och ta in den genuina atmosfären.

Vi har kokat ihop ett antal inspirerande rutter, som öppnar upp dörren till det okända Europa. Se dem som idéer. Idéer som låter dig fantisera och drömma. Skapa därefter din egen resa.

Res som en local - möt människor. I och utanför tågen. Var öppen och välkomna det okända. Ju längre du sträcker dig mot det, desto varmare välkomnad blir du. Hitta ett säte bredvid en local som kanske endast pendlar från en station till en annan. Öppna upp för en konversation. Vi vet från erfarenhet att det vi minns från en resa, oavsett om den skett långt bort i öst eller i närliggande Europa, är de möten vi har med andra människor. Dessa möten förblir de starkaste minnena som varar längst.

En tågresa är klimatsmart. I alla fall, precis som bussar, ett förhållandevis hållbart transportmedel för resenärer. Ditt fotavtryck på jorden blir därför relativt litet. Du kan välja att använda andra transportmedel för att utforska de områden dit tåget tar dig. Hyr en cykel, det ger dig friheten till att komma nära locals och du kan stanna när och var du vill.

alt

Designa din egen resa

Vill du åka på ett interrailäventyr genom Europa på ditt alldeles egna sätt? Såhär gör du:

  1. Skapa din drömresa
  2. Vi kollar upp de bästa alternativen
  3. Du får personlig feedback från en av våra reseexperter

Vi kollar så din resplan inte är ren dårskap utan är fysiskt möjlig att genomföra. Vi hjälper dig få ut det mesta av din tid och dina pengar samt delar med oss av våra bästa restips. Ett förslag från oss är helt gratis och du förbinder dig inte till att köpa något.

Kom igång

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...