{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Nya Zeeland, Australien & Bali


indonesia-bali-uluwatu-surfer-in-the-water-cover
Se hela rutten

Reslängd

2-3 månader

Antal länder

3

Du får besöka

Australien, NZ & Bali

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Om du planerar att resa till andra sidan jorden kan du lika gärna maximera upplevelsen, eller hur? Vi har satt ihop ett rseförslag som innehåller det bästa Nya Zeeland, Australien och Bali har att erbjuda. Njut av spektakulär natur, vågor och storstäder längs denna populära med ack så fantastiska rutt. Låt äventyret börja!

Redo för ditt livs äventyr? Börja i Christchurch, Nya Zeeland, där du plockar upp campervanen som kommer att vara ditt hem under de närmsta 4 veckorna. En månad kan låta som lång tid, men lita på oss när vi säger att det finns SÅ många fantastiska platser att utforska på båda den södra- och norra ön. Nästa stopp är Australien där du checkar in på ett av våra favorit-hostel i Bondi beach. Efter några dagar i Sydey är det dags att fortsätta utforska Australien på egen hand, med buss eller campervan. Upp till dig! Sista stoppet på denna rutt är Bali, där vi har inkluderat ett 4 dagars surfcamp som inkluderar boende i Canggu. Njut av den avslappnade atmosfären och lär dig att fånga vågorna som ett proffs!

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur du kan lägga upp din resa. Du kan med andra ord skräddarsy rutten precis som du vill! Kontakta dig så förverkligar vi dina drömmar!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Christchurch
 • Campervan i 4 veckor
 • 2 övernattningar i Auckland
 • Flyg från Auckland till Sydney
 • 3 övernattningar i Sydney
 • Flyg från Sydney till Denpasar
 • 4 dagars surfcamp i Canggu
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Egna utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Nya Zeeland, Australien & Bali

Hem - Auckland - Christchurch - Sydney - Denpasar - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Christchurch till Auckland roadtrip i Nya Zeeland

Touchdown Auckland! Nya Zeeland bjuder på några av världens mest spektakulära landskapen (vi kan intyga att det stämmer!) och du kommer att få utforska många guldkorn med din campervan som är ditt hem i 4 veckor. Fyll upp tanken och kör från Christchurch till Auckland. Vad du vill se och göra längs vägen är helt upp till dig! Vi kan försäkra dig om att det finns massor av hisnande upplevelser att se fram emot. Milford Sound, Hobbiton, Rotorua och Queenstown är bara några platser värda ett besök. Behöver du fler resetips? Prata med våra reserådgivare!

Sydney äventyr i Australien

Hoppa på flyget till Sydney där vi har inkluderat 3 nätter på ett grymt hostel i Bondi beach. Vi föreslår att du tillbringar åtminstone några dagar i denna underbara stad innan du fortsätter att utforska Australien på egen hand. Förutom Bondi är Manly, Narrabeen och Coogee några av de bästa stränderna i Sydney. Se också till att kolla in Sydney Harbour och Operahuset!

Hur du sedan väljer att resa runt i Australien är helt upp till dig. Varför inte börja ditt östkustäventyr med ett surfläger på Spot X? Där lär du dig snabbt grunderna för att kunna surfa på egen hand resten av tiden i Australien. Ett alternativ är också att köpa busskort eller hyra en campervan. Ta dig hela vägen upp till Cairns och upplev charmiga surfstäder, spektakulär natur, dykning i världsklass och storstäder längs vägen.

Canggu lär dig att surfa

Bali, även känd som "Island of Gods" är en backpackers dröm. Vill du veta varför? Det finns massor av spännande äventyr, fina stränder, utsökt mat och andra backpackers att umgås med. Som en bonus är Bali ett mycket budgetvänligt resmål, vilket innebär att du kan leva ett ganska nice liv samtidigt som du utforskar ön. Flygplatsen ligger i Denpasar, men du vill inte stanna här länge. Bege dig istället till Canggu för att känna den avslappnade atmosfären och lära dig surfa (om du inte gick nybörjarkursen i Sydney). Vi har inkluderat ett 4-dagars surfcamp där du får lära dig allt fårn grunden!

Bali Res runt på egen hand

Efter ett par dagar i Canggu kan du fortsätta att utforska Bali och de omgivande öarna i din egen takt. Ubud är en självklart stopp om du känner för att yoga och bada i drömmiga vattenfall. Du kan också ta färjan ut till Giliöarna för att snorkla med havssköldpaddor eller ta ditt PADI-certifikat.

Vi rekommenderar också att du åker norrut till Lovina, som är känt för sina fantastiska svarta sandstränder och möjligheten att se vilda delfiner ute till havs. Här är det betydligt färre turister än i te.x Uluwatu, som dock också ä värd ett besök (magiska stränder!). Vill du utforska det bästa av Bali med andra backpackers? Haka på en av våra gruppresor, hör av dig så berättar vi mer!

Denpasar res hemåt eller vidare

Det var aallt för denna gång, men du kanske känner för att fortsätta utforska Indonesien? Äventyret behöver inte sluta här, men om du känner dig redo att åka hem har vi inkluderat flyg tillbaka till Sverige. Prata med våra reserådgivare om du vill ha hjälp med att förlänga din resa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...