{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Lär dig spanska & res runt i Centralamerika


Travelling Classroom Woman In A Hammock
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Var?

Panama & Costa Rica

Higlights

Spanska, latinodans & matlagning

Fickpengar

Cirka 4000 SEK

Jag vill veta mer
»Traveling Classroom« är den ultimata äventyret för dig som vill kombinera nytta med nöje. Under denna rundresa får du möjligheten att lära dig spanska på fyra olika platser i Centralamerika: Panama City, Boquete och Bocas del Toro i Panama och Turrialba i Costa Rica. ¿Estás listo?

Detta äventyr är för dig som vill resa runt och lära dig spanska samtidigt. Men istället för att sitta inne i en lektionssal är omgivningarna ditt klassrum. Genom att göra vardaliga saker som att shoppa och laga mat med en spansktalande intruktörer kommer du att lära dig grunderna på nolltid och få en unik inblick i kulturen!

Du börjar resan i Panama City. Utöver spanskalektioner kommer du att få utforska historiska delar av Panama och den berömda kanalen, du kommer att få prova på latinodans och snorkla på San Blas-öarna. Träna på spanskan genom att att våga ta kontakt med lokalbefolkningen, du kommer bli förvånad hur snabbt de går att lära sig ett nytt språk!

Res sedan vidare till Boquete där du kommer att bo hemma hos en lokal famil, en upplevelse som kommer att ge dig en unik inblick i hur människorna leveer här. Förutom spanskalektioner och att besöka lokala skolor kommer du att få möjlighet att vandra, bada i vattenfall och varma källor samt utforska vulkanen Barú.

Ditt tredje stoppet är den karibiska ön Bocas del Toro. Kombinera spanskalektioner med att ta ditt PADI-certifikat på den lokala dykskolan. Det finns även massor av andra häftiga aktiviteter på ön! 

Fjärde och sista stoppet är Costa Rica. Vid det här laget kommer dina spanskakunskaper att ha förbättrats avsevärt. Om du vill kan du ta ett språktest (A1 till C2) för att få ett certifikat. Naturligtvis kommer du också att få njuta av fantastiska utflykter som exempelvis rafting. Det perfekta sättet att avsluta resan på! 

Efter 4 veckor kommer du att ha utvecklas på flera olika plan. Förutom nya språkkunskaper och kulturell förståelse kommer du ha fått se både välkända platser och platser som få känner till. Vi vågar nog lova att du kommer ätervända hem med minnen och vänner för livet! 

Observera att priset är ett frånpris, per person för 2 personer som reser tillsmmans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Panama City
 • Transfer från flygplatsen till hostel 
 • Frukost
 • Delat boende 
 • 4 veckor spanskalektioner (20 h/vecka) på 4 olika platser (Panama City, Boquete, Bocas del Toro & Turrialba)
 • Lokal transport 
 • Introduktion på varje ny plats
 • 4 lektioner i latinodans
 • 3 matlagnigsklasser
 • 3 "Friday Happy Hours"
 • Vandringstur i Casco Viejo + Panama Canal Tour
 • 2 övernattningar i San Blas Islands
 • Zip-liningtur bland trätopparna
 • Seglingstur 
 • Raftingäventyr ink. 1 övernattning
 • Flyg hem från San José
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsärking (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Lunch, middag, snacks, dryck som inte står med under "Detta ingår"
 • Aktiviteter på fritiden som inte är inkluderade 
 • Fickpengar (beräkna cirka 3000-5000 SEK)
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseupplägg: Lär dig spanska & backpacka i Centralamerika

Hem- Panama City - San Blas öarna - Boquete - Bocas del Toro - Turrialba - Hem

Du flyger till Panama City där du blir upphämtad på flygplatsen. Träffa sedan resten av gruppen och låt äventyret börja. Under 4 veckor kommer att få lära dig spanska samtidigt som du reser runt några av de mest fantastiska platserna i Panama och Costa Rica. Detta äventyr är det ultimata sättet att starta ett längre äventyr i Centralamerika, men passar även utmärkt som en enskild resa. Nyfiken? Snacka med oss!

Vecka 1: Panama City till San Blas Islands, Panama

Resan börjar i Panama City där du kombinerar spanskalektioner med att besöka historiska platser, takbarer, lokala restauranger och självklart Panamakanalen. På agendan står givetvis även en lektion i latinodans som leds av en erfaren instruktör. Res sedan vidare till San Blas-öarna som inte kan beskrivas som något annat än PARADISET! Fortsätt öva på spanskan genom att prata med lokalbefolningen, snorkla och njut av lata dagar på stranden.

Vecka 2: Boquete, Panama

Hoppa på lokalbussen i Panama City och res vidare till Boquet. Under kvällen får du en introduktion till skolan, omgivningarna och områdets historia. Du kan välja att stanna på skolan eller hemma hos en lokal familj under veckan. Utöver spanskalektioner kan du se fram emot att prova på ziplining som är det ultimata sättet att uppleva Panamas regnskog. Vandring, vattenfall, varma källor, en kaffetur, vulkanen Barú är andra aktiviteter du kan göra här!

Vecka 3: Bocas del Toro, Panama

Tredje veckan åker du med både buss och båt till den karibiska ön Bocas del Toro. Här väntar en snorklingstur med en katamaran som garanterat kommer att få dig att känna de karibiska vibbarna. Under veckan rekommenderar vi att du utforskar de många stränderna och andra attraktionerna runt öarna. Den lokala dykskolan, som ligger bara några steg från vår spanska skola, erbjuder möjligheten att kombinera spanskalektionerna med att ta ditt PADI-certifikat.

Vecka 4: Turrialba, Costa Rica

Sista stoppet är Turrialba i Costa Rica! Hit hittar få turister, så med andra ord finns det goda möjligheter att träna på spanskan du har lärt dig hittills med lokalbefolkningen. Sista dagen kan du göra ett språktest för att sätta dina nya kunskaper på prov. Under kvällens grillning belönas du med ett certifikat! Innan det är dags att resa hem väntar en sista utflykt: rafting! Du har en spännande åktur nerför floden omgiven av fantastisk natur framför dig. Koppla sedan av i en hängmatta i regnskogen och passa på att suga ut det sista av de natursköna omgivningarna.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...