{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Snacka med en reseexpert

Få tips & råd från våra resespecialister - boka ett möte med KILROY

Prata med oss för att börja planera din drömresa!

Vi vet att det kan vara riktigt stressigt att planera ett stort äventyr. När är det bäst att åka? Vilka platser är värda att besöka och vilka kan man skippa? Vilka flygbolag erbjuder de bästa biljetterna? Behöver jag visum? Hur får jag ut det mesta av min budget? Allt det där har vi koll på!

Oavsett om du drömmer om att göra en roadtrip i Australien, backpacka i Sydostasien, volontärarbeta, safari i Tanzania, surfa i Costa Rica eller vandra Inkaleden hjälper vi dig att planera ditt äventyr utifrån din budget och kommer med tips på saker som är bra att tänka på! 

Hur kan vi på KILROY hjälpa dig komma iväg på  din drömresa?

Tips & råd från reseexperter som själva sett världen
Vi har själva rest massor, i flera olika världsdelar och vet alla do's and don'ts när det kommer till det mesta. Som vilken resväg som är bäst, packing, visum och vilka maträtter du absolut inte får missa!

Planera din drömresa tillsammans med oss
Boka in ett snack över telefon eller i vår butik i Stockholm så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din resa. Vilken rutt är bäst att ta? Vill du surfa, dyka, åka på safari, volontärarbeta på resan? Vi fixar allt det där ink. flyg. Du bestämmer hur mycket du vill boka upp i förväg!

Trygghet & Support under hela resan
Vi finns här när du är ute och reser, om något händer eller du behöver hjälp på något vis kan du alltid hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Börja planera ditt äventyr med oss

 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du planera din egen drömresa? Kom igång med vår smarta reseguide!

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

 

Börja designa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...