Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad kul att du hör av dig! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du nå oss innan dess kan du kontakta oss via chatt eller telefon på nummer 0771 – 545 769. Se våra öppettider här

Det har hänt att våra mejl har hamnat i spamfiltret – så ta gärna en titt där om du saknar mejl från oss.

Vi hörs snart!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, , och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vi finns på plats:
Måndag-Fredag 09:00-16:30 (telefon & chatt)


Vi ser fram emot att vara en del av planeringen av dina drömupplevelser utomlands. Hoppas att inspirationen är på topp - för nu kör vi!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Ta dykcertifikat vid Stora Barriärrevetfärgglada fiskar vid stora barriärrevet
Karta över Australien med Cairns utmärkt.

Utforska mer av dykpaketet

Gå vidare i galleriet för att läsa mer om dykpaketet.

Det finns enormt mycket att se och göra i Australien och speciellt med utgångspunkt från Cairns. Snacka med oss så berättar vi vilka andra äventyr du kan kombinera med denna dykresa. Vi gör vårt bästa för att skapa en unik resa för dig som blir ett minne för livet!

Cairns at night

Cairns Australien

Det är här ditt äventyr börjar! Cairns är en populär stad i norra delen av Queensland i de tropiska delarna av kontinenten. Cairns är den perfekta utgångspunkten ut till Stora Barriärrevet och till vackra Daintree Rainforest. Här kommer du att lära dig grunderna för dykning både i klassrum och i den uppvärmda poolen på dykcentret.

Stora Barriärrevet i Australien

Dykbåten Stora Barriärrevet

Att bo och göra dyken från en dykbåt är det perfekta sättet att verkligen komma nära och uppleva Stora Barriärrevet på bästa sätt. Dessa båtar är de enda båtarna i området som går till det yttre revet. Ombord finns rymliga däck och loungeområden och det bjuds på uppfriskande måltider mellan dyken. Alla rum på båten är dubbelrum och wifi finns tillgängligt för dem som vill hålla sina sociala medier uppdaterade ;)

Dyka vid Stora Barriärrevet

Dykningen Vad kan jag se?

Här kan du, förutom att se ca 400 olika typer av korallarter, även se havssköldpaddor, clownfiskar (Nemo), rockor, hajar, rödhalsad kejsarfisk, snapper och till och med havsormar och sjöhästar om du har tur! Listan kan göras väldigt lång och detta förklarar varför Stora Barriärrevet är en så stor turistmagnet när det kommer till dykning. Hur coolt!?

Se reseförslaget som lista

Kurslängd

5 dagar

Typ av certifikat

PADI "Open Water"

Kunskapsnivå

Nybörjare

Pris

Från 6 555 kr

Pris från*
6 555 SEK
Gör ett riktigt coolt och annorlunda val - Ta ditt PADI "Open Water" dykcertifikat ute på en dykbåt på Stora Barriärrevet i Australien!

Visste du att ca 70% av världens yta är täckt av vatten? Det innebär att det finns oändligt mycket att upptäcka under ytan. Med ett internationellt dykcertifikat kan du dyka över hela världen och bli bekant med sköldpaddor, clownfiskar (Nemo), hajar eller bara känna på hur det känns att andas under vatten. Detta är en värld som inte går att beskriva med ord utan måste upplevas!

Vad ingår?
 • PADI Open Water Certifikat
 • PADI Open Water manual
 • Loggbok för dina dyk
 • Dykförsäkring
 • 2 passfoton (behövs för certifiering)
 • 9 dyk (4 träningsdyk och 5 "fundives")
 • All dykutrustning (våtdräkt, tuber, dykdator, ficklampor..)
 • Dubbelrum med aircon på båten (endast på båten, ej på land)
 • All mat och dryck ombord (ej alkohol)
 • Personlig reseexpert som hjälper dig att skapa din drömresa och lägga upp budget. Reseexperten kan även nås under resan för att få tips och råd

Kursen pågår under 5 dagar varav 3 dagar och 2 nätter spenderas på en dykbåt.

Vad ingår inte?
 • Alla måltider och dryck när du inte är på båten
 • Alkoholhaltiga drycker (Du får ta med alkohol på båten, men det rekommenderas inte att dricka mer än 2 drinkar efter dykning)
 • Boende och mat på land
 • Transport till och från Cairns
 • Avgiften för "Government Environmental Management
  Charge" och "Port Departure Tax" och adminavgifter. 80 AUD/pers (ca 500kr), betalas ombord på båten. 

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Cairns


..är en stad i norra delen av Queensland och är ett populärt resmål för många turister och backpackers. Här väljer många att ta sitt PADI "Open Water" certifikat som är det mest populära dykcertifikatet världen över. Det är här du börjar din kurs med 2 dagar teori varvat med dykning i pool tills du känner dig trygg och säker. De nästkommande 3 dagarna är det sedan dags att bege sig ut på en dykbåt och göra "the real deal" - nämligen dyka i havet vid Stora Barriärrevet!


Här hittar du världens största och absolut finaste korallrev som sträcker sig 2 300 km längs med Queenslands kust. Efter att ha fullgjort denna 5 dagars kurs är du certifierad att dyka ner till 18 meter. Barriärrevet är hem för över 1500 olika fiskarter och ca 400 olika korallarter så magiska dyk väntar på dig här!


Vad ingår i dykpaketet?


Dag 1 och 2:
Du lär dig grunderna för dykning både i klassrum och pool på det moderna utbildningscentret i Cairns. Dykpoolen är uppvärmd året runt.


Obs! Eget boende krävs för dessa dagarna.


Dag 3-5:
Nästkommande dagar kommer du spendera ute på revet på en finare dykbåt. Du kommer att ha möjlighet att göra nio dyk på en rad olika exklusiva dykspots på det yttre revet. Dessa dyk består av fyra träningsdyk för att slutföra certifieringen, sedan fem extra "fundives" för att njuta av dina nya färdigheter och få lite erfarenhet. Ett av dessa fem dyk är ett guidat nattdyk. Dessa extra dyk, särskilt nattdykningen, kommer att vara en höjdpunkt i din dykkurs. Nattdyk är både spännande och intressant! När ni kommit tillbaka till land sista dagen är det avskedsmiddag med besättningen på en lokal restaurang på kvällen. Detta är ett bra och mysigt tillfälle att säga hejdå till alla dina nya vänner du gjort under kursens gång (middagen är frivillig och ej inräknat i priset).


Att tänka på: Vänta minst 24 timmar efter ditt senaste dyk innan du sätter dig på ett plan.

Tillbaka till toppen

Hur kan dykning kombineras med resten av din resa?

Vi hjälper dig! Vi som jobbar på KILROY är passionerade backpackers med riktiga erfarenheter. Berätta för oss vart du vill och vad du vill göra på din resa så hjälper vi dig att planera och ta fram ett reseförslag - helt kostnadsfritt!

Få skräddarsydda tips & råd

Liknande reseförslag

Utforska fler reseförslag

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Utforska mer av dykpaketet

Karta över Australien med Cairns utmärkt.

Gå vidare i galleriet för att läsa mer om dykpaketet.

Det finns enormt mycket att se och göra i Australien och speciellt med utgångspunkt från Cairns. Snacka med oss så berättar vi vilka andra äventyr du kan kombinera med denna dykresa. Vi gör vårt bästa för att skapa en unik resa för dig som blir ett minne för livet!

Cairns Australien

Cairns at night

Det är här ditt äventyr börjar! Cairns är en populär stad i norra delen av Queensland i de tropiska delarna av kontinenten. Cairns är den perfekta utgångspunkten ut till Stora Barriärrevet och till vackra Daintree Rainforest. Här kommer du att lära dig grunderna för dykning både i klassrum och i den uppvärmda poolen på dykcentret.

Dykbåten Stora Barriärrevet

Stora Barriärrevet i Australien

Att bo och göra dyken från en dykbåt är det perfekta sättet att verkligen komma nära och uppleva Stora Barriärrevet på bästa sätt. Dessa båtar är de enda båtarna i området som går till det yttre revet. Ombord finns rymliga däck och loungeområden och det bjuds på uppfriskande måltider mellan dyken. Alla rum på båten är dubbelrum och wifi finns tillgängligt för dem som vill hålla sina sociala medier uppdaterade ;)

Dykningen Vad kan jag se?

Dyka vid Stora Barriärrevet

Här kan du, förutom att se ca 400 olika typer av korallarter, även se havssköldpaddor, clownfiskar (Nemo), rockor, hajar, rödhalsad kejsarfisk, snapper och till och med havsormar och sjöhästar om du har tur! Listan kan göras väldigt lång och detta förklarar varför Stora Barriärrevet är en så stor turistmagnet när det kommer till dykning. Hur coolt!?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...