{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Klassisk backpackingresa


Få med Australien på din backpackingresa jorden runt!
Se hela rutten

Rek. reslängd

1-2 månader

Antal länder

4

Typ av resa

Backpacking

Biljetttyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
En jorden runt resa kan se ut på hur många olika sätt som helst, men det här är en riktig klassiker som innehåller allt som du kan förvänta dig av en riktig drömresa. Storstadspuls, maffiga skyskrapor, paradisstränder, exotiska djur och perfekta surfvågor. Är du tagga på ett maxat äventyr? Då åker vi!

Låt oss guida dig igenom ett klassiskt backpackingäventyr! Stanna till i Singapore innan det du reser vidre för att utforska Australien. Här finns massor av häftiga äventyr som väntar och vi ger dig gärna tips på upplevelser som gör din resa extra minnesvärd. Hyr en campervan, lär dig att dyka och träffa massor av andra sköna backpackers. Res sedan vidare till Fiji för att leva det ljuva, ljuva livet och låt dina nya dykkunskaper komma till användning. 

När du känner dig färdig i Oceanien (om man någonsin gör det..) reser du vidare till Hawaii för att surfa, vandra och självklart chilla på stränderna. Hoppa sedan på planet till Los Angeles som är det sista stoppet på denna rutt. Vad du vill göra här är helt upp till dig, gör en roadtrip genom Kalifornien eller gå ALL IN och gör en ordentlig rundresa i USA. Utforska nationalaparker, storstäder, charmiga små samhällen, nöjesparker och allt detta spännande land hara att erbjuda! 

Vi skräddarsyr gärna en episk rutt åt dig - hur ser din drömresa ut? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din jorden runt resa. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

 

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad ingår inte i priset?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: Klassisk backpackingresa

Hem - Singapore - Australien - Fij - USA - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och resa till andra destinationer än vad som visas här. Hör av dig till oss bara så sätter vi ihop ett förslag på din drömresa!

Singapore

Börja din resa med att tillbringa några dagar i denna facshinerande stad som har något för alla. Bege dig till Gardens by the Bay för att kolla in Super Tree Grove, alla häftiga uställningar och museum. Singapore kryllar bokstavligen av restauranger, så är du en foodie kommer du inte att bli besviken. För att få en genuin upplevelse bör du gå till haken där lokalbefolkningen hänger. Några lokala specialiteter är chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter).

Gold Coast Australien

Australien är ett av världnens mest populära resmål för backpackers. Varför? Jo, här får du uppleva allt från stora metropoler, ett fantatiskt djurliv, till paradisstränder och milslånga vägar som gjorde för episka roadtrips. Vi föreslår att du flyger till Gold Coast för att sedan utforska landet precis hur länge du vill. Nästa flyg avgår från Sydney, så du kan antingen hyra en campervan och köra längs östkusten. Eller så kan du ta dig inåt i landet för att utforska Australiens vildmark. Det finns hur mycket som helst att upptäcka och göra här, vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

Sydney Australien

Tillbringar några dagar i Sydney för att uppleva allt som denna avslappnade storstad har att erbjuda. Förutom Bondi Beach är Manly, Narrabeen och Coogee några av de bästa stränderna i Sydney. Se också till att kolla in Sydney Harbour , Operahuset och prova på nattlivet som är en riktig dröm för backpackers!

Fiji

Tänker du på kritvita stränder, kokosnötter och turkost vatten när någon nämner Fiji? Vi kan inttyga att det verkligen är ett tropiskt paradis som består av inte mindre än 333 öar. Att leva i nuet är lite av en livsfilosofi här. Cheesy, vi vet, men det är verkligen så. Skaffa dig ett båtpass och hoppa runt mellan öarna. Dykningen här är otrolig, så har du inte ditt PADI-certifikat kan vi hjälpa dig att ordna det!

Hawaii USA

Aloha! Flyg från ett paradis till ett annat, nu är det dags för dig att utforska Hawaii i din egen takt. Hit vallfärdrar surfare och naturentusiaster för att ge sig ut bland de perfekta vågorna och vandringslederna som finns här. Ett underbart sätt att utforska Hawaii är att hyra en bil och köra en roadtrip. Vi kan tipsa om en rutt på cirka 10-12 dagar som utgår från Honolulu som innehåller både små byar, spektakulär natur, lokala delikatesser och historiska monument.

Los Angeles USA

Sista stoppet på denna rutt är Los Angeles! Är det något du inte kommer att bli här, är det uttråkad. Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller lär dig surfa vid Dana Point. Hur du länge du vill stanna i USA är helt upp till dig. Kaliforninen kryllar av nationalparker nöjesfält, charmiga städer och vägar som är som gjorda för roadtrips!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...