{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Street food, djungel, stränder & surf


Få med Sydafrika på din backpackingresa jorden runt!
Se hela rutten

Rek. reslängd

3-4 månader

Antal länder

6

Typ av resa

Backpacking

Biljetttyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
Låt oss guida dig genom en spännande rutt som börjar i Hanoi och slutar i underbara Mexiko. Därmellan väntar massor av häftiga upplevelser i Vietnam, Singapore, Australien, USA och Costa Rica. Se vilda koalor, ät Vietnamesisk street food, lev »Pura Vida«, sola på Mexikos stränder och känn stjärnglasen i Los Angeles - på en och samma resa!

Hoppa på flyget för att börja din jorden runt resa i Hanoi. Är du en riktig foodie har du kommit till rätt ställe! ät dig genom stadens fantastiska kök och utforska alla hemliga skrysmlen och vrår. Ta dig sedan på egen hand ner till Singapore för att flyga vidare till Australien. Hyr en campervan och kör längs östkusten tills du når Brisbane, eller varför inte gå all in och köra hela vägen upp till Carins? 

Byt sedan kontitent och gör din USA-dröm till verklighet innan du flyger vidate för att leva det ljuva, ljuva livet i Costa Rica. Ge dig ut på äventyr i djungeln, häng med andra sköna backpackers på ett surfcamp eller gör en insats för lokalsamhället som volontär på ett djurskyddscenter. Hur du vill spendera din tid i Costa Rica är helt upp till dig. Sista stoppet på denna rutt är Mexiko. Flyg till Cancún och låt dig omfamnas av den livliga kulturen. 

Vi skräddarsyr gärna en episk rutt åt dig - hur ser din drömresa ut? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din jorden runt resa. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

 

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad ingår inte i priset?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: Street food, djungel & surf

Hem - Vietnam - Singapore - Australien - USA - Costa Rica - Mexiko - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och resa till andra destinationer än vad som visas här. Hör av dig till oss bara så sätter vi ihop ett förslag på din drömresa!

Hanoi Vietnam

Börja äventyret med ett tillbringa några härliga dagar i Hanoi. Passa på att utforska alla charmiga skrymslen denna stad har att erbjuda och fullkomligt frossa i lokala delikatesser. Härifrån kan du sedan ge dig ut på fler äventyr. Halong-Bay, Sapa och Ninhn Binh är platser som borde finnas med i din plan på platser att besöka. Fråga oss så berättar vi gärna mer!

Singapore

Ta dig sedan på egen hand ner till Singapore för att utforska denna facshinerande stad som har något för alla. Bege dig till Gardens by the Bay för att kolla in Super Tree Grove, alla häftiga uställningar och museum. Singapore kryllar även bokstavligen av restauranger, så är du en foodie kommer du inte att bli besviken. För att få en genuin upplevelse bör du gå till haken där lokalbefolkningen hänger. Några lokala specialiteter är chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter).

Sydney Australien

Resan fortsätter »Down Under« och ditt första stopp är Sydney. Vi rekommenderar starkt att du tillbringar några dagar här för att uppleva allt som denna avslappnade storstad har att erbjuda. Förutom Bondi Beach är Manly, Narrabeen och Coogee några av de bästa stränderna i Sydney. Se också till att kolla in Sydney Harbour , Operahuset och prova på nattlivet som är en riktig dröm för backpackers! Hur du sedan vill tillbringa din tid är Australien är självklart upp till dig. Ett förslag är att hyra en campervan och kör upp till Brisbane där nästa flyg avgår till Los Angeles.

Los Angeles

Touchdown Los Angeles! Är det något du inte kommer att bli här, är det uttråkad. Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller varför inte lära dig att surfa? Det kommer du ha stor glädje av under resten av resan. Du bestämmer helt själv hur länge du vill stanna i USA, Kaliforninen kryllar av nationalparker nöjesfält, charmiga städer och vägar som är som gjorda för roadtrips!

San José Costa Rica

Är du redo att leva »Pura Vida«? Börja ditt äventyr i Centralamerika i San José som är både huvudstaden och den största staden i Costa Rica. Med sina 350 000 invånare har de hela 1/3 av hela landets befolkning. Tillbringa nån dag eller två här innan du ger dig ut för att uppleva Costa Ricas frodga djungel, vulkaner, djurlivet och surfa på de perfekta vågorna i Santa Teresa!

Cancún Mexiko

Den är ingen slump att Mexiko fortsätter att vara ett populärt resmål bland såväl backpackers som inbitna charterturister. Mexiko sprudlar av liv och fascinerande historia och när du har lansat i Cancún och kommit in i stämning föreslår vi att du ger dig ut för att uppleva Mexikos charm bortom de populära turiststråken. Psst! Några av de finaste och mest orörda stränderna hittar du i Zipolite och Puerto Escondido, som båda ligger vid kusten i Oaxaca.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...