{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Få med Sydafrika på din backpackingresa jorden runt!
Se hela rutten

Rek. reslängd

3-4 månader

Antal länder

8

Typ av resa

Backpacking

Biljetttyp

Student- & ungdom

Pris från*

25 399 SEK

Jag vill veta mer
Ge dig ut på ett maxat äventyr som börjar i Kapstaden och slutar i soliga Los Angeles. Därmellan väntar massor av häftiga upplevelser i Thailand, Singapore, Australien, Fiji och USA. Vi snackar safari, paradisstränder, dykning, roadtrips!

Hoppa på flyget för att börja din jorden runt resa i Kapstaden. Har du alltid drömt om att dyka med vithajar och att se "the Big 5" Här i Sydafrika har du chansen! När du känner dig färdig med att utforska Krugerparken och alla andra höjdpunkterväntar föreslår vi att du avslutar ditt Afrika-äventyr i Kenya där du flyger vidare från Nairobi för att utforska allt spännande Thailand, Australien och Fiji har att erbjuda.

Sista stoppen på denna jorden runt resa är Los Angeles. Hur du vill spendera din tid i USA är helt upp till dig. Nationalparker, storstäder, surfstränder och nöjesparker är bara några höjdpunkter som väntar här!

Vi skräddarsyr gärna en episk rutt åt dig - hur ser din drömresa ut? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din jorden runt resa. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

 

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad ingår inte i priset?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: The Explorer

Hem - Afrika- Thailand/Singapore - Australien - Fiji - USA - Turkiet - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och resa till andra destinationer än vad som visas här. Hör av dig till oss bara så sätter vi ihop ett förslag på din drömresa!

Kapstaden Sydafrika

Börja äventyret med ett tillbringa några härliga dagar i Kapstaden. Om vi får komma med några tips är linbanan upp till Taffelberget, en motorcykeltur längs med kusten, snorkling med sälar och alla otaliga vandringsleder aktiviteter som kommer göra din dagar i Kapstaden till en oförglömglig upplevelse. Härifrån kan du sedan ge dig ut på fler äventyr, kanske safari i Krugerparken? Fråga oss så berättar vi gärna med om hur du hittar de bästa safariturerna för backpackers!

Nairobi Kenya

Kenya har mycket att locka sina besökare med. Här väntar härliga stränder och fortsatta möjligheter till att se vilda djur i i nationalparken Masai Mara. Det finns en anledning till varför detta land är ett av Afrikas populäraste resmål för backpackers. Det är nämligen billigt att resa runt i Kenya och det finns även otroligt mycket att se och uppleva!

Bangkok Thailand

Lämna Afrika för att resa vidare till en ny kontinent. Vi föreslår att du börjar ditt Asien-äventyr i Bangkok där du bör passa på att strosa längs de neonbelysta gatorna, smaka på lokala delikatesser. prova på nattlivet och åka longtailbåt nedför kanalerna för att få en inblick i hur lokalbefolkningen lever. Nästa flyg avgår från Singapore, men om vi vore du skulle vi passa på att utforska mer av Thailand innan du reser vidare. Gör en rundresa till mer outforskade platser tillsammans med andra backpackers, volontärarbeta på ett djurskyddscenter eller öhoppa bland paradisöarna i söder!

Singapore

Ta dig sedan på egen hand ner till Singapore för att utforska denna facshinerande stad som har något för alla. Bege dig till Gardens by the Bay för att kolla in Super Tree Grove, alla häftiga uställningar och museum. Singapore kryllar även bokstavligen av restauranger, så är du en foodie kommer du inte att bli besviken. För att få en genuin upplevelse bör du gå till haken där lokalbefolkningen hänger. Några lokala specialiteter är chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter).

Sydney Australien

Resan fortsätter »Down Under« och ditt första stopp är Sydney. Vi rekommenderar starkt att du tillbringar några dagar här för att uppleva allt som denna avslappnade storstad har att erbjuda. Förutom Bondi Beach är Manly, Narrabeen och Coogee några av de bästa stränderna i Sydney. Se också till att kolla in Sydney Harbour , Operahuset och prova på nattlivet som är en riktig dröm för backpackers! Hur du sedan vill tillbringa din tid är Australien är självklart upp till dig. Hyr en campervan för att utforska östkustens alla vackra platser, res inåt i landet för att få en vildmarksupplevelser eller lär dig att surfa som ett proffs. Allt är möjligt!

Fiji

Tänker du på kritvita stränder, kokosnötter och turkost vatten när någon nämner Fiji? Vi kan inttyga att det verkligen är ett tropiskt paradis som består av inte mindre än 333 öar. Att leva i nuet är lite av en livsfilosofi här. Cheesy, vi vet, men det är verkligen så. Skaffa dig ett båtpass och hoppa runt mellan öarna. Dykningen här är otrolig, så har du inte ditt PADI-certifikat kan vi hjälpa dig att ordna det!

Los Angeles USA

Touchdown Los Angeles! Är det något du inte kommer att bli här, är det uttråkad. Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller lär dig surfa vid Dana Point. Hur du länge du vill stanna i USA är helt upp till dig. Kaliforninen kryllar av nationalparker nöjesfält, charmiga städer och vägar som är som gjorda för roadtrips!

Istanbul Turkiet

Istanbul är verkligen en annorlunda och spännande stad. Gör ett smidigt stopp på väg hem till Sverige. Här får du uppleva en blandning av kultur, historia, god mat, roliga upplevelser och massa nya intryck från en unik stad där Europa möter Asien!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...