{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Se hela rutten

Rek. reslängd

2-3 månader

Antal stopp

7

Typ av resa

Backpacking

Biljettyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
Det här äventyret är en drömresa för många! För dig också kanske? Res till Bali och vidare till Oceanien för att uppleva Australien, Nya Zeeland och Fiji innan du avslutar resan i Singapore. Goals!

Hoppa på flyget och vakna upp på Bali! Här kan du spendera 2-3 veckor utan problem. När du känner dig redo flyger du vidare till Australien för att göra en episk roadtrip från Sydney till Carins. Åk sedan vidare till södra ön på Nya Zeeland och ta dig hela vägen till Auckland på norra ön. Nästa stopp är underbara Fiji, där vi rekommenderar att du tar ditt dykcertifikat om du inte redan har gjort det i Australien. Innan du åker hem hinner du med ett snabbt stopp i Singapore, visst? Du kommer inte att ångra det! 

Vi sätter ihop en episk rutt åt dig - vad vill du uppleva? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din rutt. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

Berätta vart du vill åka

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad är inte inkluderat?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: Bali till Oceanien

Hem - Bali - Sydney - Carins - Christchurch - Auckland - Fiji - Singapore - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resrutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och kombinera med andra destinationer om du känner för det. Berätta för oss vad du vill uppleva på din drömresa, så sätter vi ihop ett förslag!

Bali Indonesien

Bali är tropiskt, lättsamt och budgetvänligt. Med andra ord en dröm för backpackers! Oavsett om det är din första backpackingresa eller om du har rest en del - kommer Bali inte att göra dig besviken. Spendera 2-3 veckor med att lära dig surfa, chilla på paradisöar, besöka tempel och utforska vattenfall i djungeln...behöver vi säga mer?

Sydney Australien

Hoppa på flyget till Sydney och tillbringa åtminstone några dagar i denna underbara stad innan du fortsätter att utforska Australien på egen hand. Förutom Bondi är Manly, Narrabeen och Coogee några av de bästa stränderna i Sydney. Du måste såklart också kolla in Sydney Harbour och Operahuset! Hur du sedan väljer att ta dig till Carins upp till dig. Varför inte börja ditt östkustäventyr med ett surfläger på Spot X? Där lär du dig snabbt grunderna för att kunna surfa på egen hand resten av resan. Ett alternativ är också att köpa ett busskort eller hyra en campervan. Längs vägen kommer du att få uppleva charmiga surfstäder, spektakulär natur, dykning i världsklass och pulserande storstäder. Enjoy the ride!

Cairns Australien

Innan du lämnar Australien är det ett måste att snorkla eller dyka vid Great Barrier Reef för att uppleva alla marina underverk och korallarter. Håll utkik efter havssköldpaddor, rockor och sjöstjärnor. Detta är definitivt en höjdpunkt på resan!

Christchurch Nya Zeeland

Är du redo för ett fantastiskt äventyr på vägarna genom Nya Zeeland? Börja din roadtrip i Christchurch, där du hämtar upp din campervan. Fyll upp tanken och kör söderut mot Lake Tekapo och Stewart Island innan du påbörjar körsträckan norrut förbi Milford Sound, Queenstown och Fox Glacier, bara för att nämna några stopp på vägen.

Auckland Nya Zeeland

Ta sedan färjan till Wellington, på norra öns södra spets. Där fortsätter du din roadtrip upp till Auckland. På vägen finns oändligt många stopp du kan göra, men några av våra favoriter är Tongariro National Park, Waitomo Caves, Hobbiton och de rykande källorna i Rotorua som du ser på bilden! Tillbringa sedan 1-3 nätter i Auckland, innan du flyger vidare till Fiji!

Fiji

Nästa stopp är Fiji. Du flyger från Auckland till Nadi, Fijis huvudstad där vi rekommenderar att du spenderar första natten på ett riktigt nice vandrarhem som vi kan hjälpa dig att boka. Öhoppa sedan mellan paradisöarna, tillsammans med andra backpackers från hela världen. Du behöver inte tänka på något annat än att chilla, bada, festa och njuta av det ljuva, ljuva livet. Inte så illa, va?

Singapore

Sista stoppet på resan är Singapore, som är en facshinerande stad som har något för alla. Bege dig till Gardens by the Bay för att kolla in Super Tree Grove, alla häftiga uställningar och museum. Singapore kryllar bokstavligen av restauranger, så är du en foodie kommer du inte att bli besviken. För att få en genuin upplevelse bör du gå till haken där lokalbefolkningen hänger. Några lokala specialiteter är chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter).

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...