{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Las Vegas, LA, Hawaii & New York


Se hela rutten

Rek. reslängd

1-2 månader

Antal stopp

5

Typ av resa

Backpacking

Biljettyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
Det här äventyret i USA kommer att ta dig med storm! Res från Las Vegas, staden som aldrig sover, vidare till LA och Honolulu och sedan tvärs över landet till New York. Den här resan levererar några riktigt häftiga upplevelser i USA!

Hoppa på flyget och vakna upp i Sin City! Häng här i 2-3 dagar och hyr sedan en bil och kör vidare till Los Angeles. Nästa stopp är Hawaii där strandhäng, hikes och surfing väntar i Honolulu och Kona väntar. Res sedan tvärs över landet till New York, där du avlutar resan i staden som aldrig sover. Ganska så maxat va?

Vi sätter ihop en episk rutt åt dig - vad vill du uppleva? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din rutt. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

Berätta vart du vill åka

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad är inte inkluderat?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: Östkusten till Hawaii & LA

Hem - Las Vegas - Los Angeles- Honolulu - Kona - New York- Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resrutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och kombinera med andra destinationer om du känner för det. Berätta för oss vad du vill uppleva på din drömresa, så sätter vi ihop ett förslag!

Las Vegas

Börja din resa med ett par fartfyllda dagar i "Sin City"! I Las Vegas finns sevärdheter och attraktioner att det räcker och blir över. Bara själva grejen att se alla neonljus blinka på avstånd är en oförglömlig upplevelse. Strosa längs "The Strip" och kolla in alla coola hotell, shower, restauranger och kasinon! Har du tid rekommenderar vi att du även gör en dagsutflykt till Grand Canyon, vi behöver kanske inte förklara varför det är en magisk upplevelse?

Los Angeles

Nästa stopp är Los Angeles! Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller lär dig surfa vid Dana Point. Vill du se mer av Kaliforninen innan du reser vidare till Hawaii finns det nationalparker, nöjesfält och charmiga städer i närheten. Lägg till några extra dagar och gör en roadtrip!

Honolulu & Kona

Välkommen till Hawaiis "huvudstad" - Honolulu. Paddla ut för att fånga de perfekta surfvågorna på Waikiki Beach eller ta en promenad i Ala Moana Park. Bishop Museum & Planetarium och Iolani Palace är också två sevärdigheter som är värda ett besök. Sist men inte minst, missa inte den vackra vulkanen Diamond Head! När du ändå har tagit dig hela vägen till Hawaii här föreslår vi att du hyr en bil för att även upptäcka fler platser.

När du känner dig färdig (om man någonsin gör det?) reser du vidare till Kona för att hoppa på flyget till New York!

New York

New York...finns det någon därute som inte drömmer om att någon gång åka hit? Frihetsgudinnan, Brooklyn, Harlem, Wall Street, Times Square och Central Park är bara några exempel på saker du har att upptäcka här. New York har så mycket att erbjuda att 2-3 dagar räcker inte för att hinna uppleva allt. Vi rekommenderar därför att du tar god tid på dig! När du är klar hoppar du på flyget hem, om du inte vill resa vidare till någon annan destination förstås?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...