{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

New York, LA, San Francisco & Miami


Se hela rutten

Rek. reslängd

1-2 månader

Antal stopp

4

Typ av resa

Backpacking

Biljettyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
Vill du se och uppleva fyra fantastiska städer i USA under en och samma resa? Dessutom till ett ett riktigt bra pris? Kolla in denna rutt som tar dig till både NYC, LA, San Francisco & Miami. Du kan givetvis lägga till fler stopp i USA om du skulle vilja det!

Upplev fyra pulserande storstäder på en och samma resa. Börja äventyret i New York och spana in alla häftiga sevärdigheter och trendiga områden. En sak är säker, du kommer inte att bli uttråkad i staden som aldrig sover. Flyg sedan tvärs över landet till Los Angeles och tillbringa dagarna på stranden, hikea och spana på kändisar i Beverly Hills. Vi samarbetar med ett grymt hostel i Venice Beach som vi gärna hjälper dig att boka. Vi rekommenderar sedan att du hyr en bil eller campervan och kör längs västkusten hela vägen upp till San Francisco. Det finns onändligt många stopp du kan göra på vägen. Är du sugen på att utforska nationalparker, besöka nöjesfält eller strosa runt i charmiga små städer? Snacka med oss för tips!

När du känner dig klar med att utforska San Francisco hoppar på du flyget till Miami. Här finns något för alla, god mat, Karibiska vibbar, milslånga stränder, konst, grymma nattklubbar - you name it!

Vi sätter ihop en episk rutt åt dig - vad vill du uppleva? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din rutt. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

Berätta vart du vill åka

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad är inte inkluderat?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: New York, LA, San Francisco & Miami

Hem - New York - Los Angeles - San Francisco - Miami - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resrutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och kombinera med andra destinationer om du känner för det. Berätta för oss vad du vill uppleva på din drömresa, så sätter vi ihop ett förslag!

New York

Börja din USA-resa med sightseeing och kanske lite shopping i staden som aldrig sover. Frihetsgudinnan, Brooklyn, Harlem, Wall Street, Times Square och Central Park är bara några exempel på givna sevärdigheter. New York har så mycket att erbjuda att 2-3 dagar räcker inte för att hinna uppleva allt. Vi rekommenderar därför att du tar god tid på dig! När du är klar med att utforska NYC är det dags att flyga tvärs över landet till LA, om du inte vill spendera mer tid på östkusten förstås?

Los Angeles

Nästa stopp är Los Angeles! Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller lär dig surfa vid Dana Point. Hyr sedan en bil eller varför inte en campervan och kör hela vägen upp till San Francisco. Kaliforninen kryllar av nationalparker nöjesfält, charmiga städer och vägar som är som gjorda för roadtrips!

San Francisco

Välkommen till San Francisco, staden som kryllar av färgstarka personligheter, kultur, coola restauranger och mysiga kvarter. Här finns både ett finansdistrikt, en hippiestad, China Town och Japan Town! Alcatraz är också värt ett besök. Kom dock ihåg att boka dina biljetter i god tid - de blir snabbt slutsålda.

Miami

Denna resa slutar i Miami. Om du vill bokar vi in dig på ett riktigt coolt vandrarhem mitt på Miami Beach. Tillbringa sedan dagarna med att chilla på stranden, besöka Lilla Havanna för att smaka på kubanskt kaffe, Lilla Haiti för att känna de karibiska vibbarna och Wynwood för att spana på cool, färgstark gatukonst. Vi föreslår att du också tar dig till Venetian Pool där du hittar både koraller och häftiga undervattensgrottor. Sen är äventyret slut för denna gång, om du inte känner för att resa vidare?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...