{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

NYC, Washington, Hawaii & LA


Se hela rutten

Rek. reslängd

1-2 månader

Antal stopp

5

Typ av resa

Backpacking

Biljettyp

Student- & ungdom

Jag vill veta mer
Den här resan kommer ta dig till några riktigt coola platser i USA, inklusive Hawaii. Upptäck fem spännande städer från New York till Denver. Kan det bli bättre än såhär? Knappast!

Börja ditt äventyr på östkusten och flyg sedan tvärs över landet västerut till Hawaii. Här finns gott om tid att hänga på stranden, kanske lära sig surfa, vandra och åka på roadtrip. Flyg sedan vidare till Los Angeles där vi samarbetar med ett grymt hostel i Venice Beach som vi gärna hjälper dig att boka. Vi rekommenderar sedan att du hyr en bil eller campervan och kör hela vägen till Denver med ett stopp i Las Vegas. Men du kan såklart flyga hem redan från LA om du känner för det, helt upp till dig. Skräddarsy din rutt tillsammans med oss! 

Vi sätter ihop en episk rutt åt dig - vad vill du uppleva? 

Kom ihåg att det här är ett förslag på hur du kan lägga upp din rutt. Om du vill lägga till/ta bort destinationer eller göra en helt annan typ av resa så ordnar vi det. Berätta vad du drömmer om, vad du har för ungefärlig budget och hur länge du vill vara iväg så sätter vi ihop din drömresa (och ger dig några schyssta tips på vägen!). Glöm inte att det alltid är gratis att få ett reseförslag av oss! 

Berätta vart du vill åka

 

Vad är inkluderat?
 • Flygbiljetter (ungdoms- & studentbiljett - men vi kan såklart sätta ihop liknande rutter till alla!)
 • Personlig reserådgivning
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Flygskatter
Vad är inte inkluderat?
 • Boende
 • Mat
 • Äventyrsresor, utflykter och aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Flygrutt: NYC, Washington, Hawaii & LA

Hem - New York - Washington D.C - Honolulu - Los Angeles - Denver - Hem

Kom ihåg att det här endast är ett förslag på hur din resrutt kan se ut. Du kan alltid lägga till/ta bort stopp och kombinera med andra destinationer om du känner för det. Berätta för oss vad du vill uppleva på din drömresa, så sätter vi ihop ett förslag!

New York

Börja din USA-resa med sightseeing och kanske lite shopping i staden som aldrig sover. Frihetsgudinnan, Brooklyn, Harlem, Wall Street, Times Square och Central Park är bara några exempel på givna sevärdigheter. New York har så mycket att erbjuda att 2-3 dagar räcker inte för att hinna uppleva allt. Vi rekommenderar därför att du tar god tid på dig!

Washington D.C.

Washington D.C. är så mycket mer än bara historiska byggnader och monument. Huvudstaden rymmer också några av landets bästa museer (häftiga sådana!), som exempelvis The Smithsonian Institution, som är ett enormt forskningscenter som definitivt är värt att kolla in! Är du mer ett fan av sport? Se till att pricka in en hockeymatch med Washington Capitals om du besöker Washington under vintersäsongen!

Honolulu

Välkommen till Hawaiis "huvudstad" - Honolulu. Paddla ut för att fånga de perfekta surfvågorna på Waikiki Beach eller ta en promenad i Ala Moana Park. Bishop Museum & Planetarium och Iolani Palace är också två sevärdigheter som är värda ett besök. Sist men inte minst, missa inte den vackra vulkanen Diamond Head! När du ändå har tagit dig hela vägen till Hawaii här föreslår vi att du hyr en bil för att även upptäcka fler platser. Gör en roadtrip som börjar i Koko Head och avslutas i Plains of Oahu dä rud bland annat hittar det ökända Dole Plantation!

Los Angeles

Nästa stopp är Los Angeles! Strosa runt i Santa Monica, Venice Beach, upplev stjänglansen i Beverly Hills, djupdyk i filmens värld på Universal Studios eller lär dig surfa vid Dana Point. Kaliforninen kryllar av nationalparker nöjesfält, charmiga städer och vägar som är som gjorda för roadtrips!

Denver

Hyr en bil, eller forsätt din roadtrip, hela vägen från Los Angeles till Denver. Staden som är känd som The Mile High City. Namnet syftar på att staden ligger precis en engelsk mil ovanför havet. Lita på oss när vi säger att det finns MASSOR att upptäcka på vägen hit. Las Vegas är ett givet stopp! Stanna här bland de blikande neonljusen i 2-3 nätter för att göra det som Sin City är känt för, dvs. casion, shower, nattklubbar och puls 24/7!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...