{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kombinationsresor

Kombinationsresor - Åk på en långresa eller långsemester med flera stopp | Åk på en långresa med oss på KILROY!

Längre resor med flera stopp

Kalla det backpacking, flashpacking, långsemester, långresa, multi-stop eller vad du vill. Huvudsaken är att vi kan hjälpa dig att uppfylla drömmen om att resa under en längre period och därmed djupdyka i flera olika platser under och och samma resa. Fundera på vart du vill åka, vad du vill uppleva och vad du har för budget så sätter vi hop en episk rutt åt dig som du får kika på i lugn och ro - helt kostnadsfritt!

Boka in en gratis reserådgivning

P.S. Glöm inte bort att alla dessa rutter är förslag som vi har satt ihop för att inspirera dig. Boka resan rakt av eller göra rutten till din egen. Vi gör allt för att matcha din resedröm och budget till 100 %!

Planera din backpackingresa

Får du lite smått huvudvärk av tanken att hitta det bästa flyget, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig? Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Hör av dig till oss så snackar vi om hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser för att få ut det mesta av ditt nästa äventyr. Efter det sätter vi ihop ett skräddarsytt reseförslag åt dig - helt kostnadsfrit!!

Designa din egen drömresa med vår Virtual Travel Guide

Du vet kanske redan vilka platser du vill besöka? Använd vår Virtual Travel Guide för att se hur hela rutten ser ut - och få förslag på häftiga upplevelser läng vägen. Fyll i vilka ställen du vill resa till, vad du har för ungefärlig budget, vad du vill uppleva, hur många som ska med - så får du ett förslag på kombinationer!

Designa din drömresa här

Snacka med en reseexpert direkt

Vill du få hjälp att designa din drömresa? Du kanske har ett hum om vart du vill resa och vad du vill göra på din resa. Boka in ett snack med en av våra reseexpert för att designa en rutt tillsammans och få tips och råd kring dinresa. På så vis slipper du göra all research själv, lämna det till oss ( vi har rest en hel del!) 

Boka in gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...