{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Res med andra backpackers

tripmates - gruppresor för unga backpackers - ungdomsresor

Gruppresor med andra backpackers 18-26 år

Drömmer du om att upptäcka världen men hittar ingen kompis som vill följa med? Då kanske vårt resekoncept som vi kallar Tripmates är något för dig! Du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island och vi ordnar med allt praktiskt som flyg, boende och häftiga upplevelser som kan vara svåra att planera själv. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand. Glöm allt du tänkt om gruppresor, det här är äventyr när de är som bäst! 

Är du mellan 18 och 26 år? Kolla in våra destinationer och hör av dig om du har frågor eller vill säkra din plats. Du kan också enkelt boka din plats online! 

När du bokar betalar du endast en deposition på 1 500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. 

Frågor? Kör!

Vad säger andra som rest med oss

Nu har det gått drygt en vecka sedan jag kom hem från mitt livs äventyr! Det är en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv, hittills. Att resa i 3 månader runt om i världen var så sjukt häftigt! Jag har inga ord, jag har upplevt så många galna saker, träffat så många människor och sett så många fantastiska platser!

Camilla,

Tripmates är en supergrej! Jag har verkligen fått vänner för livet och allt jag upplevt på den här resan kommer jag aldrig att glömma. Ett grymt alternativ för dig som ska ut och resa själv för första gången och inte vill göra det ensam!

Anna,

Vad är egentligen Tripmates?

 • Resorna är anpassade för dig mellan 18-26 år och du reser tillsammans med en grupp andra backpackers från Sverige, Norge, Danmark och Island.
 • Alla resor har olika längd men varar vanligtvis mellan 2 veckor till 3 månader.
 • Alla resor har plats för 12 personer, inga stora turistgrupper här inte! 
 • De flesta aktiviteter är inkluderade. Men ni har också möjlighet att utforska på egen hand. 
 • De flesta grupperna väljer att resa tillsammans hela tiden men det finns eventuellt flexibilitet till att göra saker på egen hand om man skulle önska det.
 • Konceptet passar dig som både vill ha friheten med backpackerlivet men samtidigt önskar någon att dela alla coola upplevelser med

Fråga oss om Tripmates

Varför resa på en gruppresa med KILROY?

 • Du reser med andra unga från Sverige, Danmark, Norge och Island och får uppleva nya kulturer på ett tryggt sätt. Du kommer även få likasinnade "travel buddies" som kan bli vänner för livet!
 • Du slipper tänka på och boka allt inför resan, vi tar hand om allt det praktiska!
 • Du får en kontaktperson från KILROY före, under och efter resan (en community manager) 
 • Vi håller i ett avresemöte där du får "träffa" de andra resenärerna innan avresa, så att ni får ett ansikte på varandra! 
 • Du reser delvis med lokala guider via våra samarbetspartners. Vi tycker att man får ut absolut mest av en destination genom att ha en lokal guide som känner till området väl! 
 • Våra resor har satts ihop av riktiga reseexperter och innehåller äventyr som är svåra att planera på egen hand. 

Under resans gång

Varje gång du flyger till ett nytt land har du boende bokat under ett visst antal nätter i dorms/twin rooms. Alla äventyrsresor som är inkluderade är bokade på förhand och upplevs tillsammans med de andra i gruppen. Skulle ni vilja dela upp er under resans gång så kommer ni mötas upp igen varje gång ni ska flyga vidare, om inget annat är bestämt.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...